Test P

kr281.56

Artikelnr: 4669 Kategori:

Beskrivning

Testosteronpropionat (originalnamn Testosteronpropionat) är ett medicinskt steroidläkemedel avsett för män. Den huvudsakliga åtgärden av botemedlet är att öka nivån av testosteron i kroppen, vilket leder till en ökning av muskelmassa och styrka. Testosteron är det huvudsakliga manliga hormonet som påverkar en mans sexuella utveckling och egenskaper. Och detta är huvudelementet i steroiden, som namnet antyder. I vissa doser är det nödvändigt för varje man.

Beskrivning av läkemedlet

Testosteronpropionat säljs i förpackningar med 10 mg injektionsflaskor. Det produceras i form av en injektion, steril, injiceras intramuskulärt, det rekommenderas att använda det i det förberedande skedet och inte före föreställningar.

Applikationscykeln och effekter

Denna steroid kan användas både ensam och i kombination med andra läkemedel. Till att börja med rekommenderas det att injicera 50 mg testosteronpropionat varannan dag. För erfarna idrottare: 100 mg, men varje dag. Steroiden fungerar snabbt men måste appliceras kontinuerligt i 4-6 veckor för att vara effektiv. Har du gjort allt rätt (lider inte av yrsel och kräkningar) får du muskeltillväxt och en känsla av styrka.

Förutom att öka styrkan kan en steroid:

  • Gentranskription börjar;
  • Öka sexuell lust;
  • Förhindra koronar och ischemisk hjärtsjukdom;
  • Påskynda återhämtningsprocesser;
  • Bränna fett;
  • Ökar nivån av insulinliknande tillväxtfaktor i levern och hjärtat.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€27

Paket

10 ml / 100 mg