Stanover

kr281.56

Artikelnr: 4673 Kategori:

Beskrivning

Stanover 10 (Vermodje) är en anabol steroid, en formulering av stanozolol som används effektivt vid skärning. Med sällsynta undantag passar det bra med andra sportfarmakologier – andra anabola steroider och olika peptidhormoner. Läkemedlet är för oral (oral) administrering.

Vi erbjuder köp av Stanover billigt. Hos AthleticPharma har kunderna flera alternativ att spara samtidigt, inklusive ett rabattsystem och ett affiliate- eller produktförsäljningsprogram. Här hittar du bra priser! Dessutom garanteras varje besökare en bekväm service. Beställningar levereras så snabbt som möjligt inom Ryska federationen och Republiken Kazakstan utan onödig risk.

Full funktionalitet

Den aktiva ingrediensen i tablettern är stanozolol. Steroiden är en modifiering av dihydrotestosteron utvecklad för medicin eller veterinärmedicin, som kännetecknas av hög anabol aktivitet och svaga androgena egenskaper: cirka 320 % respektive 30 % av testosteron. Den största fördelen är bristen på aromatisering (det finns ingen omvandling till östrogen).

Precis som sina direkta motsvarigheter har Stanover tabletter en hel palett av effekter användbara för pumpning:

 • Främjar muskeltillväxt

(utan vattenretention och fettansamling);

 • Tar bort överflödig fukt;
 • Minskar kroppsfett;
 • Utveckla stelhet, muskelavlastning;
 • Ökar uthålligheten och minskar trötthet;
 • Det leder till en ökning av styrkeindikatorer.

Därför stimulerar läkemedlet en mängd mager muskelmassa. Naturligtvis med förbehåll för justering av träningsprogrammet och näringsplanen för att slutföra aktiviteten.

Notera: Stanover tabletter kan undertrycka aktiviteten av SHBG i kroppen genom att öka koncentrationen av fritt testosteron i blodet, vilket har en positiv effekt på effektiviteten av de flesta cykler.

Biverkningen av Stanover är mild och naturligt övergående om du följer rekommendationerna för inkludering. Men risken för akne, högt blodtryck, huvudvärk, smärta i stora leder eller skador på ligament kan inte helt uteslutas. Det har också vissa toxiska effekter på levern (måttlig dosberoende levertoxicitet).

Recensioner bekräftar att Vermodjes Stanover (10 mg / tablett, 25 tabletter) är relativt säker för manliga idrottare och kvinnor inom sport.

Hur man använder?

Stanover i 10 mg tabletter är avsedda för systematisk men kortvarig användning:

 • cykeln varar i genomsnitt 5-7 veckor (inte mer, för att inte orsaka leverskador).
 • Den rekommenderade doseringsfrekvensen är dagligen, i överensstämmelse med halveringstiden för stanozolol, som inte är mer än 9 timmar.
 • Effektiva doser för män börjar vid 20-30 mg / dag och går upp till 40-50 mg / dag, för kvinnor är en dos på 5-10 mg / dag tillåten.

Exempel på cykler för högkvalitativ muskeltillväxt:

 • Tillsammans med testosteronpropionat (100-150 mg varannan dag) och trenbolonacetat (75-100 mg varannan dag).
 • Genom att kombinera fenylpropionat med testosteron och drostanolondipropionat (båda – 100-200 mg var 2-3 dag).

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€27

Paket

100 tabletter / 10 mg