Androver

kr479.69

Artikelnr: 4675 Kategori:

Beskrivning

Androver är en kraftfull anabol och androgen som produceras av Vermodje. Steroiden finns i form av 50 mg tabletter (koncentration av aktiv ingrediens) och är avsedd för oral administrering (inuti).

Inom järnsporter, från bodybuilding till styrkelyft, kan Androver (oxymetolon) endast rekommenderas till idrottare som har erfarenhet av sportfarmakologi. Den har en extremt stark och snabb effekt, som kommer att vara överdriven för nybörjare.

Nyttiga egenskaper

Med systematisk användning av tabletter bidrar läkemedlet till förbättringar som:

  • Ökning av muskelsystemet (på grund av muskelhypertrofi);
  • Styrka tillväxt, ökad uthållighet;
  • Acceleration av återhämtning;
  • Ökad aptit
  • Förbättrar funktionen hos ligament och leder.

Androver har bekräftats ha effekterna av att minska SHBG och förbättra hematopoiesen. Detta leder till en ökning av koncentrationen av fritt testosteron i blodet respektive en förbättring av transporten av syre till musklerna. Det sägs också ha förmågan att öka utsöndringen av erytropoietin.

Obs: Oxymetholone (Androver och analoger) är en av de mest potenta orala anabola steroiderna: anabol aktivitet ökar till 320% av testosteron, androgen aktivitet minskas med 70% och halveringstiden är cirka 9 timmar. Det är en syntetisk steroid speciellt utvecklad för medicinsk användning på 60-talet av 1900-talet.

Biverkningar av Androver

Tabletter tolereras vanligtvis väl av människokroppen. Om du inte missbrukar mottagningen är det osannolikt att allvarliga komplikationer uppstår. Möjligheten att utveckla androgena, östrogena eller progestinbiverkningar kan dock inte till 100 % uteslutas. Möjligt: överdriven vätskeretention, akne, förhöjt blodtryck, svettning, undertryckande av libido, testikelatrofi, skallighet, gynekomasti.

Även i recensionerna finns det klagomål om illamående, halsbränna och aptitlöshet.

Antagningskurs

Det är ett kraftfullt läkemedel för styrka och massökning som måste användas systematiskt för maximalt resultat. För idrottare rekommenderas en dos på 50-100 mg / dag. Den dagliga administreringsfrekvensen beror på den korta halveringstiden för den aktiva ingrediensen. Kursens genomsnittliga längd är 6 veckor. Längre tabletter används vanligtvis inte för att inte orsaka leverkomplikationer.

En Androver-cykel kan kräva användning av följande läkemedel: mesterolone (Proviron), anastrozol (aromatashämmare), gonadotropin (hCG). Ibland behövs de bara för att undvika biverkningar, speciellt när det gäller att använda flera AAS tillsammans.

Klomifencitrat (Clomid) eller tamoxifen (Tamoximed) bör användas under behandling efter cykeln för att återställa och bibehålla resultat

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€46

Paket

100 tabletter / 50 mg