CLOMID

kr281.56

Artikelnr: 4666 Kategori:

Beskrivning

Det föreslås att man köper klomifencitrat som ett medel för en selektiv verkan på östrogenreceptorer. När det gäller östrogenreceptorer, som finns i hypofysen och äggstockarna, har ett läkemedel från trifenyletylengruppen en blockerande effekt.

Som ett resultat hämmas den negativa återkopplingsmekanismen mellan östrogen och hypotalamus. En ännu viktigare process sker på vägen: Klomifencitrat stimulerar en ökning av utsöndringen av gonadoliberin från hypotalamus. Som ett resultat producerar hypofysen mer prolaktin, luteiniserande hormon och follikelstimulerande hormon, och testosteron produceras av testiklarna (testiklarna). Observera att läkemedlets verkan inte direkt påverkar koncentrationen av östrogen i blodet.

Vad är betydelsen av användningen av läkemedlet

Läkemedlets övervägda egenskaper har visat sig efterfrågade i fall där anabola androgena steroider används. Faktum är att som ett resultat av steroidkursen minskar kroppen kraftigt produktionen av naturligt testosteron, så klomifencitrat är mycket viktigt för män. Det hjälper till att få naturlig testosteronutsöndring till den nödvändiga nivån, vilket hjälper till att återuppliva sexuell aktivitet, öka libido och återgå till den vanliga rytmen av sexuell aktivitet. Även efter de tuffaste cyklerna av anabola androgena steroider, som allvarligt påverkar vissa kroppsfunktioner, klarar klomifencitrat framgångsrikt normaliseringen av sexuell aktivitet för att öka testosteronet inom två till tre månader.

Som det föreslås att ta Clomid som en del av postcykelrehabiliteringsterapi

Läkemedlet har en smal räckvidd. Det används som huvudbeståndsdelen i post-cykelterapi, det börjar användas först efter att elimineringen av de viktigaste anabola androgena steroiderna från kroppen är klar. Detta är en viktig förutsättning för att använda klomifen och en garanti för effekten av effekten. Klomifencitrat, vars pris är betydligt högre än för tamoxifen, som används för liknande ändamål, kan användas efter vilken steroidkur som helst. Detta är fördelen jämfört med tamoxifen, eftersom postcykelterapi vid användning av anabola androgena steroider med progestinaktivitet (nandroloner och trenboloner) endast kan göras med denna östrogenreceptorblockerare (eller det sällan använda toremifencitrat).

Instruktionerna för användning av klomifencitrat tillåter sådan användning, eftersom det inte finns något farligt samband med progesteronreceptorer när det gäller biverkningar.

Biverkningar när du använder läkemedlet

Användningen av läkemedlet kan leda till negativa biverkningar:

  • suppression av insulinliknande tillväxtfaktorsekretion (IGF-1);
  • en ökning av nivån av globulin som binder könshormoner;
  • direkt undertryckande av testikelfunktion;
  • en multipel ökning av koncentrationen av östrogen;
  • uppkomsten av en synnedsättning (när den konsumeras under lång tid.

Hur klomifencitrat används i bodybuilding

I väntan på början av behandlingen efter cykeln är det värt att göra en analys för att bestämma den faktiska nivån av testosteron och sedan fortsätta för att återställa den optimala funktionen hos hypotalamuskörteln. testikelbåge. Varaktigheten av återhämtningsterapin bestäms av hur mycket hypofysaktiviteten har hämmats. Det brukar vara mellan två och fem veckor.

Det spelar ingen roll var klomifencitrat är till salu, i ett apotek eller en onlinebutik som tillhandahåller sportfarmakologiprodukter, men det måste finnas förtroende för kvaliteten på det köpta läkemedlet.

För en enkel kurs bör du köpa läkemedlet i tillräcklig mängd för att ta 50 mg under de första två veckorna och 25 mg under de kommande två veckorna.

I måttlig svårighetsgrad fördubblades varaktigheten av dagligt intag av 50 mg clomid. Om du måste ta en svår kurs med anabola androgena steroider är det värt att köpa kvalitets Anfarm Hellas clomid, tillverkad av ett grekiskt läkemedelsföretag som grundades 1967. Det tas dagligen i 100 mg i en månad, varefter dosen halveras varannan Veckor .

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€27

Paket

24 tabletter / 50 mg