T3

kr229.42

Artikelnr: 4665 Kategori:

Beskrivning

Beskrivning

Liothyronin (Tyroid Liothyronine T3) är ett av de viktigaste sköldkörtelhormonerna, som har en ganska stark fettförbränningseffekt på kroppen på grund av dess förmåga att påskynda basalmetabolismen. Det används aktivt i skärande cykler för att få högkvalitativ muskelmassa.

Vid korrekt användning orsakar Liothyronine sköldkörteln inga biverkningar och kan användas på både män och kvinnor. Producerad av ett av de kända läkemedelsföretagen ”” UNIPHARMA ””, som har fått ett gott rykte på marknaden. Du kan beställa läkemedlet på vår hemsida när som helst.

Lyothyronine UNIPHARMA är mycket effektivt i alla sporter där det är viktigt att bygga muskelmassa utan att samla på sig fett och vatten. Huvudapplikationen är i kombinerade cykler. Detta läkemedel fungerar lika bra med de flesta steroider, peptider och fettförbrännare. Den optimala dosen bör alltid väljas individuellt, baserat på idrottarens kön, ålder och erfarenhet.

Den genomsnittliga dagliga dosen av Liothyronin bör inte överstiga 25-50 mg. Hormonet måste tas i en eller flera doser, främst på morgonen och på eftermiddagen. Den genomsnittliga antagningstiden till en kurs är 2 till 6 veckor. Det är bäst att kombinera läkemedlet med testosteronpropionat, clenbuterol eller oxandrolon. Innan du påbörjar mötet är det mycket viktigt att genomgå en fullständig medicinsk undersökning för att utesluta förekomsten av kontraindikationer.

Doser från T3:

Det finns två sätt att dosera T3:

I det första fallet är målet att uppnå en konstant nivå av fettförbränning eller att hjälpa till att bibehålla en kroppssammansättning nära det personliga idealet. Dosen av T3 kan dock vara mycket låg, helst 12,5 mcg per dag, men i vissa fall upp till 25 mcg per dag. Vid en låg dos visar ett sköldkörtelfunktionstest i allmänhet ingen suppression, även vid långvarig användning. En måttlig funktionsnedsättning observeras ibland vid höga doser, men resultatet är mycket bättre än när T3 inte tas och den hämmade funktionen återställs snabbt efter att användningen av T3 upphört.

I det andra tillvägagångssättet är målet att uppnå en ganska betydande ökning av fettförbränningen genom att medvetet undertrycka sköldkörtelfunktionen. Den mest föredragna dosen är cirka 50 mcg per dag, men i vissa fall kan den ökas till 75 mcg per dag. Det är tillrådligt att inte ta sådana doser konstant, utan endast under en begränsad period, till exempel 8-12 veckor, även om det inte finns någon specifik tidsram.

Genom att dividera T3-dosen

Eftersom T3 har en kort halveringstid är delad dosering att föredra framför en engångsdos om inte den totala dagliga dosen är försumbar. Till exempel är det bättre att ta en dos på 12,5 mcg per dag en gång på morgonen och en daglig dos på 50 mcg per dag är bättre att dela upp den i tre eller fyra portioner istället för allt på en gång.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€22

Paket

30 tabletter / 25 mcg