Nandro D

kr427.55

Artikelnr: 4672 Kategori:

Beskrivning

Nandro 250 från Unigen är en bredspektrumsteroid med måttlig anabol och reducerad androgen aktivitet. Dess huvudsakliga aktiva ingrediens är nandrolondekanoat, som utsöndras i kroppen i små mängder. Leveransform – vätska för injektion, flaska volym 10 ml, dosering 250.

Nandro 250 Junigen används för att effektivt bygga muskelmassa, samt för att öka styrka och uthållighet, stärka ben och öka immuniteten. Läkemedlet anses vara en ganska säker steroid, men dess höga förmåga att interagera med gestagenreceptorer ökar risken för biverkningar.

Steroidens anabola aktivitet är 150% från testosteron, 30% androgen från testosteron.

Effekter av Nandro 250 Unigen

  • uttalad ackumulering av muskelvolymer, upp till 10 kg i ett slag;
  • frånvaron av rollback-fenomenet, varigenom den ökade vikten kvarstår även efter att cykeln avbrutits;
  • förebyggande av uppkomsten av smärtsamma förnimmelser i lederna, förstärkning av bensystemet och ligamenten genom att aktivera produktionen av kollagen och synovialvätska;
  • ökat motstånd på grund av en ökning av massan av röda blodkroppar. Detta leder till en bättre syretillförsel till vävnaderna och mindre försurning;
  • öka den individuella immuniteten hos en idrottare. Biverkningar efter att ha tagit en steroid är sällsynta. De representeras av symtom på virilisering, hyperkalcemi, menstruationsoregelbundenheter, hämning av äggstocksfunktion hos kvinnor, såväl som hyperpigmentering av huden och irritation av urinvägarna hos män.
  • Farmakodynamiska egenskaper:

Ett syntetiskt derivat av testosteron med en försvagad men förstärkt anabol androgen effekt.

Den anabola effekten manifesteras av aktiveringen av reparationsprocesserna i epitelet (integumentärt och körtel), i ben och muskelvävnad efter stimulering av proteinsyntes och strukturella komponenter i cellerna. Ökar fullständigheten av absorptionen av aminosyror från tunntarmen (mot bakgrund av en proteinrik kost), vilket skapar en positiv kvävebalans. Det stimulerar produktionen av erytropoietin och aktiverar anabola processer i benmärgen, som visar sig som en antianemisk effekt när järnpreparat administreras samtidigt. Det hämmar syntesen av gonadotropiner och endogent testosteron. I höga doser hämmar det spermatogenesen. Det kan bromsa barns tillväxt och sexuella utveckling.

Bryter mot syntesen av vitamin K-beroende plasmakoagulationsfaktorer (II, VII, IX, X) i levern, ändrar plasmalipidprofilen (ökar LDL-koncentrationen och minskar HDL-halten), förbättrar natrium- och vattenreabsorptionen i njurarna, vilket bidrar till bildandet av perifert ödem. Dessa effekter försvinner efter avslutad behandling.

Farmakokinetiska egenskaper:

Efter i/m administrering av 100 mg nås Cmax inom 1-3 veckor. Det genomgår leverbiotransformation med bildandet av 17-ketosteroider. Det utsöndras huvudsakligen i urinen (över 90 %) och cirka 6 % i avföringen.

Instruktioner

Behandling av anemi vid njurinsufficiens (ökad hemoglobinnivå och cellmassa), diabetisk retinopati, muskeldystrofi, Werding-Hoffmann spinal amyotrofi, (adjuvant) bröstcancer, glomerulonefrit, omfattande brännskador, osteoporos.

Appliceringsmetod

Nandro 250-kursen varar ganska länge – från två till två och en halv månad. På grund av det faktum att nandrolon sätts på eter med en lång sidokedja, kommer dess inträde i kroppen gradvis, injektioner utförs inte mer än en gång i veckan. Den optimala veckodosen av steroiden är från 400 till 600 mg av den aktiva substansen (men, naturligtvis, beräkningen görs rent individuellt, vanligtvis i förhållandet 4 milligram av läkemedlet per 1 kg kroppsvikt). Standardkuren är lång, och du bör inte fördröja den – du får fler resultat med två kortvariga cykler och doser än med en kraftfull.

Hur du tar Nandro 250 i kombination med andra steroider:

Kombinationen av nandrolon är en prioritet, eftersom enbart läkemedlets förlopp har ett antal nackdelar i form av undertryckande av hormonproduktion, minskad libido, etc. Vanligtvis kombineras Nandro 250 med testosteron. Kombinationer med stanozolol och methandrostenolon är också möjliga.

Bieffekter

Hos kvinnor – symtom på virilisering, hämning av ovariefunktion, menstruationsstörningar, hyperkalcemi.

Hos män: under den prepubertala perioden – symtom på virilisering, idiopatisk hyperpigmentering av huden, avmattning eller stopp av tillväxt (förkalkning av epifysernas tillväxtzoner i tubulära ben); i post-pubertalperioden – irritation av urinblåsan, gynekomasti, priapism; vid hög ålder, prostatahypertrofi och/eller karcinom.

Hos män och kvinnor – utvecklingen av åderförkalkning, perifert ödem, dyspeptiska störningar, nedsatt leverfunktion med gulsot, förändringar i antalet leukocyter, smärta i långa ben, hyperkoagulering med tendens till blödning.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€41

Paket

10 ml / 250 mg