MASTERMED P 100

kr563.11

Artikelnr: 4641 Kategori:

Beskrivning

MASTERMED P 100

”Masteron” är en steroid som introducerades 1970. Den har använts medicinskt i 20 år för att behandla bröstcancer, men på grund av dess höga sannolikhet för virilisering används den inte för närvarande.

Funktioner och även funktioner i ”Masteron”.

Drostanolon liknar dihydrotestosteron i biologiska effekter. DHT genomgick en strukturell förändring när en metylgrupp sattes till den andra kolpositionen. Detta ökar läkemedlets anabola karaktär och förbättrar även hormonets motståndskraft mot metabol nedbrytning i skelettmuskulaturen. Drostanolonpropionat är en anabol steroid med antiöstrogena egenskaper.

Förutom bristen på östrogen aktivitet kan läkemedlet inte vara östrogen i människokroppen. Av dessa skäl har det använts för att behandla bröstcancer. Kombinationen av Masteron och Nolvadex är effektivare än kemoterapi vid behandling av denna cancer.

På grund av dess antiöstrogena egenskaper är den populär bland kroppsbyggare. När den används på rätt sätt bibehåller den muskelmassan väl under torkning. Masteron, liksom andra steroider, påskyndar ämnesomsättningen och ökar också graden av lipolys (nedbrytningen av fett). Användningen av denna steroid orsakar en ökning av styrka och uthållighet. Huvudverksamheten i denna butik är försäljning av steroider och andra läkemedel från sportfarmakologi, vilket ökar träningseffektiviteten.

 

”Masteron”-åtgärd.

Effekterna av Masteron kommer att vara tydligt synliga under torkperioden. Det är inte lämpligt för att få muskelmassa. Den används av kroppsbyggare i slutet av kursen, för att bryta ner fett och för att hålla muskelmassan i god form. Masteron kan öka olika egenskaper hos idrottare utan att gå upp i vikt. Till viss del kommer det också att öka återhämtningsprocesserna.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€54

Paket

Förstärkare från 10 x 1 ml (100 mg / ml)