NEBIDO

kr771.67

Artikelnr: 4678 Kategori:

Beskrivning

Beskrivning av läkemedlet

Att få din muskelbyggande testosterondosering är lätt med Nebido. Du kan köpa det på apoteket och beställa det i webbutiken. Läkemedlet säljs i 4 mg injektionsflaskor, det måste injiceras intramuskulärt. En flaska i ett paket. Dess struktur är identisk med testosteron, med undantag för processen för utsöndring av muskelvävnad i blodet. Gjord i Tyskland.

Effekt av ansökan

Testosteron nebido har full effekt på kroppen. Det kommer inte bara att vara fördelaktigt för dem som svänger hårt, det kommer också att tillåta dig att känna maskulin styrka och styrka, lagra energi, inta en optimistisk attityd och få mer självförtroende för dina förmågor. Innehållet i dessa flaskor kan röra kroppen och bli av med sömnighet. En dos Nebido motsvarar 1000 mg testosteronundekanoat.

Funktioner för applikationen av Nebido från Sverige:

  • Injicera en flaska varje kvartal (3 månader);
  • Använd under medicinsk övervakning;
  • Förbjuden att använda av kvinnor.

Testosteronundekanoat nebido är ett långtidsverkande läkemedel. I sig påverkar det inte tillväxten av muskelmassa, men det låter dig skapa en gynnsam träningsmiljö. Om det finns trötthet, håglöshet, till synes omotiverad nedgång i sportintresset, ett deprimerat humör uppstår, vardagliga saker börjar irritera eller ge upp – kanske är allt en fråga om hormoner.

Det hormonella läkemedlet testosteron Nebido låter dig lösa dessa situationer och ger dig styrka! Du kommer att känna dig trygg och bekväm. Dessutom kommer läkemedlet att minska mängden fettvävnad och stoppa förstörelsen av benet. Aktiverar kroppens vitalitet. Injektioner kan hjälpa dig att glömma ledsjukdom (eller minska smärta) och hjälper också till att bevara bindväv och skydda dem från tunga belastningar under träning och tävling.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€74

Paket

Låda / 4ml