Trenbolone Acetate

kr563.11

Artikelnr: 4649 Kategori:

Beskrivning

Trenbolonacetat

Professionella kroppsbyggare uppskattar Trenbolone för dess mångsidighet och kallar det kungen av anabola steroider. Men läkemedlet har biverkningar och kan vara skadligt i otränade händer.

Artikeln ger råd från erfarna proffs, idrottarna själva, om hur man använder Trenbolone på ett smart sätt.

Trenbolone är en injicerbar anabol steroid som används av idrottare, kroppsbyggare, styrkelyft, fitness, crossfitness och andra sporter. Steroiden har flera former: Trenbolone enanthate, Acetate och Hexa. Tren användes ursprungligen inom veterinärmedicin och var mycket bra på att öka muskelmassan och aptiten hos boskap. Så drogen moderniserades för människor och emigrerade till slagfälten för bodybuilding. Tren är inte för nybörjare, det är säkert!

Sportfarmakologisteroiden lockar med sina effekter, den kan:

  • bygga muskelmassa snabbt,
  • öka styrkeindikatorerna,
  • bränna fett
  • har mångsidighet,
  • har en anabol effekt.

Enheten är kraftfull, men tänk på att den har många ”fallgropar” som du behöver känna till. För att vara säker på korrekt tillämpning av kursen rekommenderas det att klara tester för innehållet av östradiol och prolaktin i kroppen.

Det rekommenderas att använda tren i högst 5-6 veckor.

Rekommenderade doser för amatörer varierar från 100 till 200 milligram per vecka, för proffs 300-500.

När du använder trenbolon, se till att använda kabergolin, som kontrollerar prolaktininnehållet i blodet. Observera: Doseringen av sportnäring och kursen väljs individuellt med en legitimerad läkare eller instruktör.

Trenbolonacetat

Populärt bland styrkelyftatleter används läkemedlet för att öka kraftprestanda. Den starkaste anabola av detta märke. De används främst för korttidskurser.

Trenbolone enanthate

Om idrottaren fokuserar på att öka muskelmassan kommer denna typ av läkemedel till undsättning. För vissa är en steroid lämplig, för andra är den helt olämplig. Om din kropp kan tolerera det tillräckligt, då har du tur. Läkemedlet torkar upp och ger en kvalitativ ökning av massan.

Välj därför rätt och rätt tillverkare. Webbplatsen https://steroidsshop-ua.com har en fullständig instruktion och appliceringsmetod.

Tren Hexa

Hexa – kommer att bidra till att minska risken för problem med östrogen, läkemedlet är universellt och lämpligt för nästan alla ändamål: ökande styrkeindikatorer, ökande muskelvolymer, förberedelser för en tävling. Kolla in nyanserna på Steroid Shop com-webbplatsen.

Denna eter används i olika sporter. Tren Hexa, som det vanligtvis kallas, är en av de mest kraftfulla anabola steroiderna. Enligt dess egenskaper överstiger det testosteron med 5 gånger.

  • Vissa biverkningar
  • Irritabilitet, aggression
  • Sömnlöshet
  • Förhöjt blodtryck
  • Huden blir fet

Men de kan undvikas och minimeras genom att använda rimliga doser av andra droger och vidta försiktighetsåtgärder.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€54

Paket

Förstärkare från 10 x 1 ml (100 mg / ml)