ANAPOLON

kr1,001.09

Artikelnr: 4679 Kategori:

Beskrivning

ANAPOLON: VAD ÄR DET?

Anapolon utmärker sig för sin styrka mot bakgrund av andra steroider i tabletter. Med hjälp av denna anabola steroid kan idrottare få stora mängder massa och även snabbt få styrka. Vår online steroidbutik erbjuder idrottare möjligheten att köpa Anapolon till ett attraktivt pris.

EFFEKTER AV ATT TA ANAPOLON

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i läkemedlet är Oxymetholone. När det gäller anabol aktivitet är de 3,2 gånger mer potenta än det endogena manliga hormonet. I detta fall kan oxy anses vara en måttlig androgen eftersom motsvarande parameter inte överstiger 45 procent.

När man skapade en asteroid fokuserade forskare på dess medicinska användningsområden. En så stark OC kunde dock inte gå obemärkt förbi av idrottare. Som ett resultat har Oxymetholone använts av idrottare i över fem decennier. Låt oss överväga de viktigaste positiva egenskaperna hos oxy:

  • Snabb ökning av muskelmassa.
  • Transportproteinernas arbete hämmas effektivt.
  • Proteinmetabolismen påskyndas.
  • Effekten ökar dramatiskt.
  • Produktionen av röda blodkroppar påskyndas.
  • Den ligamentösa enhetens effektivitet förbättras.

Eftersom steroiden visar ganska stark androgen aktivitet under cykeln, kan bara män beställa Anapolon. Idrottare rekommenderas att vara uppmärksamma på en lättare AAS. Kompetent användning av hydroxi säkerställer frånvaron av negativa effekter. Möjligheten att de inträffar kan dock inte helt uteslutas. Även om den aktiva ingrediensen i den anabola är svagt smaksatt, är östrogena biverkningar möjliga. För att undvika hälsoproblem föredrar idrottare Proviron.

REGLER FÖR ANVÄNDNING AV ANAPOLON I SPORT

Den rekommenderade dagliga dosen av anabola ämnen är 50-150 mg. Nu pratar vi om bodybuilding-entusiaster, för i professionell sport används denna anabola substans i högre doser. I de flesta fall varar Anapolonkursen 1,5 eller max 2 månader. Kom ihåg att detta är en steroid i tabletter med vissa indikatorer på levertoxicitet.

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att kombinera Anadrol med andra steroider. Tänk på att detta endast kan vara injicerbar AAS. Inom bodybuilding används oxy för att snabbt få muskelmassa. Det är helt klart att det är värt att kombinera det med liknande läkemedel. Vanligtvis är dessa långa testosteron och trenboloner, boldenone, nandrolondekanoat. Tack vare sådana kombinationer kan du få maximal muskelmassa.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€96

Paket

100 tabletter / 50 mg