Stanoxyl Depot 10 amps

kr521.40

Artikelnr: 4647 Kategori:

Beskrivning

Stanoxyl Depot 10 ampere

Winstrol

Winstrol är en anabol steroid som ofta används av styrkeidrottare. Dess aktiva ingrediens är stanozolol. Med dess hjälp uppnås den nödvändiga effekten av att ta läkemedlet, nämligen muskeluppbyggnad och androgena effekter.

Verktyget är inte särskilt starkt anabolt, att jämföra det med andra läkemedel på marknaden. Men dess skonsamma verkan garanterar ett långsamt men mycket tillförlitligt resultat. Winstrol tillverkas för injektion och i tabletter. Genom att analysera läkemedlets sammansättning kan vi säkert säga att det härrör från testosteron.

Winstrol injektion

Steroider värderas för sina höga anabola index och låga androgena värden. Det här är Vinces egenskaper. Detta hjälper till att minska risken för en biverkning. Den injicerbara formen av läkemedlet är inte föremål för aromatisering.

Dessa är de främsta anledningarna till att idrottare väljer Winstrol Depot (injicerbar) för att bygga muskler. Ofta används läkemedlet för viktminskning, eftersom det kan driva bort fettavlagringar och främja torkning.

Tillämpningsregler

Tillverkarens instruktioner rekommenderar användning av produkten till personer vars kroppsvikt är nära normal. Innan du tar eller injicerar Winstrol bör du känna till de allmänna reglerna för den vanliga användningen av läkemedlet:

 • du måste injicera i bicepsen med 50 mg av en lösning;
 • upp till 25 mg av läkemedlet bör tas per dag om det släpps i tabletter;
 • i början av kursen bör du ta den minsta dosen, det vill säga 10 mg, och först efter 5-7 dagar öka den till 25 mg;
 • i slutet av kuren bör också dosen minskas.

Om du håller dig till den här kursen finns det inget behov av terapi efter att ha tagit det. Det rekommenderas att kombinera mottagandet av Winstrol och sportnäring, detta kommer att bidra till att öka lättnaden.

Mycket bättre att göra Winstrol-injektioner

Idrottare diskuterar ofta vilket injektionsställe som är bäst. Många olika varianter kan höras. Men vi rekommenderar inte att du provar dessa alternativ själv. För att undvika hälsoproblem, avstå från att experimentera.

Om injektionen ges för intramuskulär användning är det rimligt att den måste injiceras i muskeln. Den bästa muskeln är gluteus maximus. Om du lägger injektionen exakt där, kommer sannolikheten för abscesser och andra obehagliga ögonblick att minska till noll.

Många idrottare tycker att de bästa resultaten uppnås genom att injicera i den muskel de vill pumpa. Men så är det inte. Effekten blir densamma, men du kanske inte gillar den lokala reaktionen.

Winstrol steroidprofil

Läkemedlets egenskaper:

 • ingen aromatisering;
 • toxicitet av läkemedlet från att ta det i pillerform;
 • frisättningsformer: injektion och tabletter;
 • åtgärdsperioden är cirka 8 timmar;
 • resultatet är synligt: tabletter 21 dagar efter intag, injektion i 50 dagar;
 • 320% anabol testosteroneffekt;
 • androgen 30%.

Fördelarna med läkemedlet

Inom bodybuilding är detta botemedel ganska populärt. Detta beror på att det inte har någon effekt på vikten med en märkbar effekt på lindring. Men dessa är inte de enda fördelarna med läkemedlet.

Förändringar som underlättas av åtgärden:

 • lättnaden ökar. Trots det faktum att Stanozolol inte hjälper till att öka volymen av muskelfibrer, kan det skapa den lättnad som alla säkerhetstjänstemän drömmer om. Ådrorna på
  kroppen får ett vackert mönster, fettavlagringar minskar;
 • överflödig vätska avlägsnas från kroppen. Därför används detta verktyg ofta under AAS-kurser och efter dem. Med dess hjälp elimineras hydreringen av kroppens celler;
 • efter att ha tagit ämnet ökar aptiten;
 • globulin reduceras avsevärt, så effektiviteten av att använda en anabol eller androgen steroid ökar automatiskt. Eftersom könshormoner inte är relaterade;
 • antiprogestogena och antiöstrogena effekter på kroppen efter administrering (att döma av recensioner från idrottare);
 • ökar uthållighet, styrka och därmed atletisk prestation.

Eftersom Winstrol har en ganska låg nivå av androgen aktivitet, kan den också tas av kvinnor som spelar styrkeidrott. I detta avseende är det en av de säkraste steroiderna. När allt kommer omkring omvandlas det inte till östrogen på grund av bristen på aromatisering. Därför, efter att ha tagit det, uppstår inte oönskade manifestationer som ödem eller gynekomasti.

Bieffekter

Faktum är att biverkningar efter användning av produkten är mycket sällsynta. Om den korrekta dosen observeras, genomförs kursen med hänsyn till rekommendationer från specialister, så de kan inte vara alls. Men det finns också undantag. Ibland kan följande manifestationer observeras:

 • hypertoni. Det elimineras genom att ta antihypertensiva läkemedel;
 • en ökning av kolesterol. För att undvika detta rekommenderas det att använda det i kombination med Winstrol Omega – 3;
 • smärta av injektionen, för formen på injektionen;
 • levertoxicitet när du tar piller;
 • migrän;
 • muskelspasm;
 • myokardhypertrofi. För att undvika måste du strikt följa doseringen.

Hur man tar det för kvinnor

Winstrol (Stenazol) intag för kvinnor och män är signifikant olika. Först av allt, doseringen. Om vi pratar om läkemedlets tablettform bör en ung och frisk tjej ta 4 mg per dag.

Vid behov kan dosen ökas till 6, antagningskursen anses vara en och en halv månad. Det är normalt för en kvinna att tolerera mottagandet av detta botemedel. Men när du använder läkemedlet i form av injektioner är det nödvändigt att vara försiktig med en ökning av nivån av androgener i kroppen.

Därför, vid användning av en sådan dosform, injicera en halv flaska av läkemedlet åt gången. Det är bättre att göra injektioner med en lång paus. 25 mg vid 4 dagar är en säker dos för kvinnor.

 • Om mottagningen utförs för att förbättra indikatorerna för lättnad eller uthållighet, är det bättre att välja ett annat botemedel. Eftersom Stanozolol inte kommer att tillåta att kontrollera konstanta hormonnivåer.

Åsikter om Winstrol

Vanligtvis, när det kommer till detta verktyg, svarar idrottare ganska positivt. Människor som har tagit mer än en cykel med detta botemedel hävdar att effekten av läkemedlet är som utlovat av tillverkaren.

Den enda nackdelen är obehaget under injektionerna. Om du kombinerar intaget av Winstrol med systematisk och kompetent träning, rationell näring, är det fullt möjligt att uppnå en ökning av dragningen och en ökning i muskelmassa på upp till 10 kg.

Genom att ta Winstrol kommer före- och efterbilderna att skilja sig markant. Det viktigaste är att korrekt följa instruktionerna för antagning, följa de rekommenderade doserna.

Om vi analyserar statistiken kan vi dra slutsatsen att endast en femtedel av idrottarna som använde drogen inte var nöjda med det. De tillskriver det obehaget under injektionen, kostnaden för produkten och biverkningarna. Resten noterar det positiva efter att ha tagit det.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€50

Paket

Förstärkare från 10 x 1 ml (50 mg / ml)