Apto-Turinabol

kr740.39

Artikelnr: 4659 Kategori:

Beskrivning

Apto-Turinabol

Frisättningsform – 10 mg oral tablett eller injektion i injektionsflaskor

Den aktiva ingrediensen är klorodehydrometyltestosteron

Önskan att få rent torr muskelmassa utan överflödigt vatten med hjälp av AAS är det som skiljer en erfaren idrottare från en nybörjare. Turinabol, en modifierad metanbaserad steroid, kommer att hjälpa till med denna svåra uppgift.

Vår butik erbjuder en rik katalog av läkemedel av olika märken, men med samma effekt: Turanabol, Turinabol, Turinover och många andra. Vi garanterar snabb leverans både med egen avhämtning och med bud, tillgång på överensstämmelsecertifikat och tillverkarpriser.

Egenskaper och effekter

Att ta läkemedlet i kombination med intensiv träning, rätt näring och en sömnregim garanterar idrottaren följande effekter:

  1. Högkvalitativ muskeltillväxt. Bara torr muskelmassa, inte ett uns vatten. På en kurs kan du gå upp till 4-6 kg. Dessutom kommer rollback-fenomenet att minimeras, speciellt om sportnäring används.
  2. Förbättra uthålligheten, vilket kommer att vara till hjälp för aerob träning.
  3. Styrka förbättring: Dina träningsresultat kommer att skjuta i höjden.
  4. Förbättring av muskeldefinition: ritning och utskjutande vener garanteras.
  5. En minskning av mängden SHBG, vilket förbättrar anabolism och testosteronproduktion. Detta kommer att vara särskilt användbart när det kombineras med andra steroider.
  6. Skydd av det kardiovaskulära systemet.

När det gäller de kemiska indikatorerna för Turinabol är de följande: 180% anabol aktivitet och 50% androgen i förhållande till testosteron, ingen aromatisering, hög toxicitet för levern, svag effekt på HH-axeln.

Ett intressant faktum: du kan köpa orala steroider eller injektionsflaskor från oss. Mer information i motsvarande avsnitt.

Biverkningar och nackdelar

När du tar Turinabol är negativa reaktioner i form av leversjukdom möjliga på grund av dess höga toxicitet. Det återstår de enda möjliga negativa reaktionerna vid överdosering och försummelse av intagningsreglerna. I mycket sällsynta fall är undertryckande av produktionen av det egna testosteronet och erektil dysfunktion möjligt: enligt statistik har de registrerats endast 1 gång på 5 års användning.

Bland bristerna pekar nybörjare bara ut det höga priset på Turinabol. Det finns dock inga billiga läkemedel på marknaden med samma effekt.

Tips: Med tanke på den höga belastningen på kroppen är det lämpligt att kontrollera din hälsa och rådfråga din läkare innan du köper Turinabol.

Hur du tar Turinabol

Instruktionerna för användning är som följer:

  • en solokurs i Turinabol. För nybörjare – upp till 20-40 mg, för erfarna och professionella idrottare – upp till 100-150 mg per dag, för idrottare och idrottare som utövar aerob aktivitet – upp till 10-20 mg per dag. Kursens längd får inte överstiga 6 veckor. Det är lämpligt att dela upp den dagliga dosen i flera portioner för att undvika hormonella förändringar och minska belastningen på levern;
  • kombinerad. För att förbättra resultaten är det bra att kombinera läkemedlet med testosteron enanthate. Detta kommer att hjälpa till att minska biverkningar och maximera muskelökningen. Optimal dosering: 250 mg testosteron per vecka, 20 mg ”tbol” dagligen. Kombinationssteroider kan också köpas i vår butik.

I slutet av kursen återstår bara att utföra PCT med tamoxifen eller någon annan östrogenreceptorblockerare. Du kan köpa dem på apoteket eller hämta dem i vår katalog. Men om kursen varade mindre än 6 veckor och testning av hormoner så småningom visar sig vara normal, kan PCT förbises.

Fakta: När du tar läkemedlet krävs inte användning av antiöstrogener eller gonadotropiner.

Recensioner

De allra flesta Turinabol recensioner är positiva. Den används av både nybörjare och amatörer som besöker gymmet för personlig utveckling, såväl som professionella kroppsbyggare, tyngdlyftare, styrkelyftare och andra idrottare. Alla noterar den höga effektiviteten i att rekrytera magra muskler, få eller inga biverkningar och minimala rollback-fenomen. Med tanke på kvalitetsserien lönar sig priset på läkemedlet fullt ut.

Till skillnad från testosteron, som sällan röks på egen hand, fungerar Turinabol bra utan ytterligare AAS. Även nybörjare använder det eftersom det sällan visar biverkningar och inte skadar kroppen i rimliga doser.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€71

Paket

50 tabletter (10mg / form)