Test E

kr396.26

Artikelnr: 4670 Kategori:

Beskrivning

Unigen Test E är en testosteron-enanthatbaserad steroid i form av en vätska för injektion. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen har förmågan att upprätthålla långsiktig aktivitet. Volymen av en flaska är 10 ml, doseringen är 250 mg.

På grund av den långa verkningstiden för enanthate är detta 2–3 veckor, behovet av frekventa injektioner minimeras. Således förblir idrottarens hormonella bakgrund på en stabil nivå utan risk för lokala allergiska reaktioner (bulor, hyperemi, klåda).

Indikatorerna för den anabola och androgena aktiviteten hos Depot Test 250 Yunigen sammanfaller med de för testosteron. Förmågan att omvandla till östrogen är hög, sannolikheten för undertryckande av hypotalamus-hypofys-testikelaxeln är uttalad. Men på grund av den låga levertoxiciteten är möjligheten för en negativ effekt på levern mindre. Läkemedlets varaktighet är 15 dagar.

Test och Unigen-effekter

  • accelererad muskeluppbyggnad;
  • allmän förstärkning av kroppen, stärka immunförsvaret;
  • aktivering av regenerativa processer;
  • minskning av kroppsfett;
  • förstärkning av leder och ligament.
  • Bland de negativa reaktionerna från att ta en steroid kan tecken på överdriven sexuell stimulering (priapism och andra), en hög frekvens av erektioner, hypertrofi av det manliga könsorganet, störningar i mognad av spermier, gynekomasti, akne, depression urskiljas , aggression.

Farmakodynamiska egenskaper:

Testosteron Enanthate är en ester av testosteron. Testosteron är det huvudsakliga manliga könshormonet som syntetiseras och utsöndras av testiklarna. Stimulerar tillväxt och utveckling av manliga könsorgan och sekundära könsegenskaper (mognad av prostata, sädesblåsor, penis och pung, fördelning av manligt hår i ansiktet, blygdbenet, bröstet), utveckling av struphuvudet, kroppsmuskler och fett distribution. Det bibehåller kväve, natrium, kalium och fosfor, förbättrar anabolism och minskar proteinkatabolism. En för tidig ökning av koncentrationen av testosteron i blodplasman under tiden före puberteten gör att tallkottkörteln stänger och tillväxten stoppas. Det stimulerar produktionen av erytropoietin och erytrocyter. Genom mekanismen för negativ feedback (feedback) hämmar den utsöndringen av luteiniserande och follikelstimulerande hormoner från hypofysen och hämmar spermatogenesen. Hos män med primär hypergonadotrop hypogonadism är gonadotropinnivåerna normaliserade.

Hos kvinnor hämmar det hypofysens gonadotropiska funktion, äggstockarnas, bröstkörtlarnas funktion och orsakar atrofi av endometrium. Den antagonistiska effekten av östrogen används vid behandling av myom, endometrios, bröstcancer. Det visar en gynnsam effekt på sjukdomar under klimatperioden.

Farmakokinetiska egenskaper:

Testosteron enanthate absorberas långsamt. Den maximala koncentrationen i blodet observeras 72 timmar efter administrering. Kampanjen varar i 2-4 veckor. I blodet binder nästan 98 % av testosteronet till en specifik globulinfraktion som binder testosteron och östradiol. Biotransformation sker i levern till olika 17-ketosteroider, som utsöndras i urinen efter konjugering med glukuron- eller svavelsyra (cirka 90%). Cirka 6 % av det absorberade läkemedlet utsöndras obundet i feces.

Instruktioner

Hos män: androgen insufficiens efter kastrering, eunukoidism, impotens av hormonellt ursprung, symtom på manlig klimakteriet (minskad libido, mental och fysisk aktivitet), akromegali; med prostatahypertrofi; osteoporos orsakad av androgenbrist; med angioneurotiska former av angina pectoris.

Hos kvinnor – med climacteric vaskulära och nervösa störningar i fall där östrogena läkemedel är kontraindicerade (för tumörer i könsorganen och bröstkörtlarna, livmoderblödning); samtidigt med strålbehandling för bröst- och äggstockscancer (vanligtvis hos kvinnor under 60 år); med dysfunktionell livmoderblödning hos äldre kvinnor.

Bieffekter

Priapism och andra tecken på överdriven sexuell stimulering (frekventa erektioner) hos pojkar under prepubertala perioden – accelererad sexuell utveckling, ökad frekvens av erektioner, förstorad penis och för tidig stängning av epifyserna; skada på spermatogenes och minskad spermiemognad, oligospermi och minskad ejakulatvolym; avvikelser i prostatakörteln; hos kvinnor – blödning från födelsekanalen, ökad libido; med långvarig användning av läkemedlet är viriliseringssymtom möjliga; hirsutism, gynekomasti; seborré, akne, fet hud, accelererat håravfall; natrium- och vattenretention, ödem; symtom på hyperkalcemi; tromboflebit; illamående, kolestatisk gulsot, ökade nivåer av leveraminotransferaser (när du slutar ta, normaliseras de); huvudvärk, depression, aggression, ångest, sömnstörningar, parestesi.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€38

Paket

10 ml / 250 mg