Test Mix

kr396.26

Artikelnr: 4671 Kategori:

Beskrivning

Test-Comp 250 från Unigen är en androgen anabol steroid med långtidsverkande effekt. Produkten är baserad på en testosteronblandning. Frigöringsform – vätska för injektion i 10 ml flaskor (dosering – 250).

Sammansättningen av Test-Comp 250 Unigen-blandningen inkluderar fyra testosteronestrar: fenylpropionat, isokaproat, propionat, dekanoat. På grund av den gradvisa avslöjandet av varje del, när den kommer in i kroppen, sker en varaktig verkan av produkten. Även om regelbundna injektioner inte är nödvändiga, kommer idrottarens hormonnivåer garanterat att ligga kvar på samma höga nivå under lång tid.

Den oljiga basen av den huvudsakliga aktiva ingrediensen garanterar omöjligheten att lösa den i vatten och hålla den i ansamling av fett tills produkten är helt eliminerad från kroppen.

Test-Comp 250 Unigen effekter

  • bygga muskelvolym på kort tid genom ökad proteinsyntes;
  • förhindra förstörelse av muskelfibrer på grund av undertryckandet av kortisolproduktion (anti-katabolisk effekt);
  • större motstånd tack vare bättre produktion av röda blodkroppar, som är syrebärare för vävnaderna;
  • öka en hälsosam aptit för optimal muskeltillväxt utan risk för totalt avfall;
  • stabilisering av fosfor- och kvävebalansen;
  • ökad libido och sexuell lust under din mens.

De negativa effekterna som uppstår mot bakgrund av administreringen av steroiden inkluderar androgena reaktioner.

Farmakodynamiska egenskaper:

Sustanon består av fyra testosteronestrar (propionat, fenylpropionat, isokapronat och dekanoat).

Testosteron är det huvudsakliga manliga könshormonet som syntetiseras och utsöndras av testiklarna. Stimulerar tillväxt och utveckling av manliga könsorgan och sekundära könsegenskaper (mognad av prostata, sädesblåsor, penis och pung, fördelning av manligt hår i ansiktet, pubis, bröst), utveckling av struphuvudet, kroppsmuskler och fettfördelning. Det bibehåller kväve, natrium, kalium och fosfor, förbättrar anabolism och minskar proteinkatabolism. En för tidig ökning av koncentrationen av testosteron i blodplasman under tiden före puberteten gör att tallkottkörteln stänger och tillväxten stoppas. Det stimulerar produktionen av erytropoietin och erytrocyter. Genom mekanismen för negativ feedback (feedback) hämmar den utsöndringen av luteiniserande och follikelstimulerande hormoner från hypofysen och hämmar spermatogenesen.

Hos kvinnor hämmar det hypofysens gonadotropiska funktion, äggstockarnas och bröstkörtlarnas funktion och orsakar endometrieatrofi. Den antagonistiska effekten av östrogen används vid behandling av myom, endometrios, bröstcancer. Det visar en gynnsam effekt på sjukdomar under klimatperioden.

Farmakokinetiska egenskaper:

Testosteronestrarna som ingår i preparatet har olika absorptions- och utsöndringshastigheter, vilket ger en snabb och bestående effekt (upp till 4 veckor) efter en enda injektion: testosteronpropionat verkar under den första dagen, effekten av testosteron fenylpropionat och isokapronat börjar 24 timmar efter injektionen och fortsätter i upp till 2 veckor. Testosterondekanoat börjar verka senare, men håller längre. I blodet binder nästan 98 % av testosteronet till en specifik globulinfraktion som binder testosteron och östradiol. Biotransformation sker i levern till olika 17-ketosteroider, som utsöndras i urinen efter konjugering med glukuron- eller svavelsyra (cirka 90%). Cirka 6 % av det absorberade läkemedlet utsöndras obundet i feces.

Instruktioner

Hos män – androgen insufficiens efter kastrering, eunukoidism, hypopituitarism, impotens av hormonellt ursprung, symtom på manlig klimakteriet (minskad libido, mental och fysisk aktivitet), vissa former av infertilitet med minskad spermatogenes, osteoporos orsakad av androgen insufficiens; hos kvinnor – hyperöstrogenism; myom; endometrios; bröstcancer; osteoporos.

Appliceringsmetod

Den rekommenderade kuren för Test-Comp 250 är 3 till 4 veckor. Varaktigheten och doseringen av läkemedel måste dock bestämmas baserat på idrottarens fysiologiska egenskaper, hans erfarenhet av att använda steroider och några andra faktorer. Testosteronesterblandningen når sin maximala koncentration i blodet efter cirka 15 dagar.

Doseringen av steroiderna varierar från 250 till 750 milligram per vecka och injektioner utförs mycket sällan, en eller två gånger varannan vecka.

Test-Comp 250 rekommenderas inte för kvinnor.

Bieffekter

Priapism och andra tecken på överdriven sexuell stimulering (frekventa erektioner) hos pojkar under prepubertala perioden – accelererad sexuell utveckling, ökad frekvens av erektioner, förstorad penis och för tidig stängning av epifyserna; skada på spermatogenes och minskad spermiemognad, oligospermi och minskad ejakulatvolym; avvikelser i prostatakörteln; hos kvinnor – blödning från födelsekanalen, ökad libido; med långvarig användning av läkemedlet är viriliseringssymtom möjliga; hirsutism, gynekomasti; seborré, akne, fet hud, accelererat håravfall; natrium- och vattenretention, ödem; symtom på hyperkalcemi; tromboflebit; illamående, kolestatisk gulsot, ökade nivåer av leveraminotransferaser (när du slutar ta, normaliseras de); huvudvärk, depression, aggression, ångest, sömnstörningar, parestesi.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€38

Paket

10 ml / 250 mg