Boldzone

kr573.54

Artikelnr: 4655 Kategori:

Beskrivning

Boldzone

Idag föredrar professionella idrottare allt oftare att använda boldenone för att få muskelmassa. Detta injicerbara läkemedel är en mild steroid och är en modifierad form av testosteron. Det användes ursprungligen inom veterinärmedicin, men har blivit populärt inom bodybuilding och andra sporter på senare år.

Idrottare talar om boldenone som ett mycket effektivt läkemedel. Även om det har en relativt långsam effekt på kroppen jämfört med andra steroider, hjälper det till att få kvalitet i muskelmassa.

Handlingens egenskaper

Uppbyggnaden av muskelmassa med boldenone uppnås genom en kraftig ökning av aptiten. Samtidigt saknar läkemedlet praktiskt taget biverkningar, det kan användas av både manliga och kvinnliga idrottare. Att ta boldenone ger:

  • Säker uppsättning av muskelmassa;
  • Stärka uthålligheten;
  • Tillväxt av styrka.

Att ta detta läkemedel är särskilt användbart för dem som behöver konsumera ett stort antal kalorier, men det är svårt av någon anledning att göra det. Det rekommenderas också när du tar chockcykler av aptitdämpande steroider för att säkerställa önskade framsteg i muskelmassa.

En viktig fördel med läkemedlet är en låg nivå av aromatisering och minimalt undertryckande av produktionen av sitt eget testosteron. Idrottare som tar boldenon i den rekommenderade dosen kanske inte är rädda för gynekomasti, uppblåsthet och andra obehagliga effekter i samband med höga östrogennivåer.

Boldenone fungerar bra med nästan alla andra anabola steroider. Därför kan den användas både för att öka muskelmassan och under torkning.

Hur tar man läkemedlet korrekt?

Boldenone är inte avsett för snabba resultat, det tas under en kur på 10-12 veckor eller längre. Man bör också komma ihåg att den aktiva substansen har en relativt lång halveringstid – minst 9-10 dagar. Därför är det bästa alternativet att injicera läkemedlet en gång i veckan.

Sällsynta biverkningar av att ta boldenon inkluderar:

  • Acne;
  • Skallighet;
  • Hypertrofi av prostata.

Oftast uppstår dessa biverkningar när den rekommenderade dosen överskrids.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€55

Paket

flaska från10 ml (250 mg / ml)