Testolic

kr427.55

Artikelnr: 4663 Kategori:

Beskrivning

Testolico är en produkt med den aktiva ingrediensen testosteronpropionat. Av alla testosteroner (cypionat och enanthate) har propionat den längsta varaktiga effekten på kroppen, vilket definitivt är ett plus. Samtidigt håller propionat, under testosteron, mindre vatten, vilket också är en extra fördel. På vår hemsida shopdoping.com hittar du ett brett utbud av olika typer av testosteron. På den här sidan är det testoliskt, handelsnamnet för läkemedlet baserat på testosteronpropionat.

Testolikens egenskaper.

Denna steroid stimulerar en ökning av muskelmassa och uthållighet, stärker osteo-ligamentsystemet. Testosteronpropionat är ett manligt könshormon och ansvarar för fysiska och psykologiska manliga egenskaper. Främjar närvaron av en grövre röst, skapar sexuell lust, närvaron av mer utvecklade muskler. Testolico hjälper till att behålla mer kväve i kroppen, vilket i sin tur hjälper musklerna att syntetisera protein bättre, vilket ökar muskelvolymen.

Bieffekter.

Nackdelen med denna steroid är att den kan aromatisera i kroppen och omvandlas till östrogen. När för mycket östrogen byggs upp i kroppen börjar kvinnliga symtom uppträda: fetma, förlust av sexlust, minskad testikelfunktion och andra biverkningar.

För att undvika de negativa effekterna av testosteron måste du hålla dig till rätt dosering. Den vanligaste dosen för detta läkemedel är 50-100 mg varje dag, med ett veckointag på 300-700 mg. För kvinnor som vill använda Testolik rekommenderas en dos på mindre än 25-50 mg per injektion. Testosteronpropionat lämpar sig bäst för den preliminära träningsfasen. Under denna tid kombineras läkemedlet ofta med andra kraftfulla steroider som danabol eller deca durabolin. Dessa ligamentkombinationer fungerar mycket bra, vilket har bevisats många gånger i erfarenhet av många idrottare.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€41

Paket

10 amp / 100mg