Trenaplex E 200

kr959.38

Artikelnr: 4650 Kategori:

Beskrivning

Trenaplex E 200

I de flesta tävlingsidrotter lovar steroidanvändning minst en diskvalificering. Detta gäller i princip även för bodybuilding, men alla förstår perfekt att det helt enkelt är omöjligt att få ut det mesta av en kropp av järn och lättnad utan att använda droger. Och på drogmarknaden för tillfället kan du hitta droger av en lätt plan och de som används av proffs. Detta är precis vad Trenbolone Enanthate tillhör. Som jämförelse ryker alla steroider, inklusive ”Trenbolone Brothers”, tyst på sidlinjen. Modern farmakologi har ännu inte uppfunnit en mer kraftfull sak. Även om det är ett relativt nytt läkemedel, har det fått ett rykte som ett geni bland proffs inom bodybuilding.

Och detta är inte förgäves. Vad har Trenbolone Enanthate att erbjuda? Muskelmassan växer snabbt, man kan se förändringar nästan varje dag och lägger man till testosteron i tren blir resultatet fenomenalt. Fett smälter som i en kastrull och vatten samlas inte i kroppen. Resultatet är en hård, upphöjd, elastisk och venliknande muskulatur. Heroisk styrka ökar med trettio procent, och tack vare ökningen av antalet erytrocyter ökar också idrottarens uthållighet. Enligt vissa rapporter ökar IGF-1 med 200 %. Metaboliska processer accelererar. Med hjälp av Trenbolone Enanthate återhämtar sig kroppsbyggaren mycket snabbare efter träning. Men det finns också ett tveeggat svärd: detta är sexuell attraktion och aktivitet. Hos vissa kan det öka, i andra kan det tvärtom minska.

Och vilken typ av kemi klarar sig utan biverkningarna. Trenbolone Enanthate är inget undantag, även om många av de som finns i andra steroider inte är det. Gynekomasti och ödem, skadliga effekter på lever och njurar saknas, som ett ämne. Det finns ingen aromatisering. Men aggression, akne, skallighet, ökad fet hud och sömnstörningar förekommer. Trycket ökar ofta. Eftersom din egen testosteronnivå minskar är testikelatrofi möjlig. Men som du vet är alla bireaktioner möjliga med en försumlig inställning till användningen av läkemedlet och en predisposition för vissa hälsoproblem.

Trenbolone Enanthate och kvinnor är oförenliga koncept. För de som ska ta itu med kemi för första gången eller för nybörjare är tren också kontraindicerat. Kroppen måste först vänja sig vid mindre våldsamma stötar. Detta monster är endast för erfarna kroppsbyggare. Det skulle inte vara överflödigt att säga att en läkare, en tränare och konstant övervakning av kroppens tillstånd praktiskt taget kommer att avbryta manifestationen av biverkningar.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€92

Paket

flaska från10 ml (200 mg / ml)