Choriomon 5000iu

kr417.12

Artikelnr: 4658 Kategori:

Beskrivning

Choriomon 5000iu

Gonadotropin (HCG) Gonadotropin

Om du är en kroppsbyggare som använder eller har använt AC och letar efter ett tillförlitligt sätt att bibehålla eller återställa reproduktionssystemets hälsa och funktioner, kan gonadotropin (humant koriongonadotropin – hCG) vara till hjälp. Eftersom koriongonadotropin kan återställa testiklarnas storlek och funktion, vilket möjliggör normalisering av testosteronfunktionen och spermieproduktionen genom att återställa sin egen produktion av LH och FSH.

Du kan köpa gonadotropin (HCG) gonadotropin säkert och enkelt i vår butik.

Många människor som använder AC vänder sig till HCG-injektioner. Och det hjälper verkligen många män att återställa eller stärka testiklarnas funktion. Det säljs i lyofiliserat pulverformat som sedan späds med vatten för injektion. Denna formel fungerar som kroppens LH (luteiniserande hormon) hormon och ökar testosteronnivåerna i kroppen.

Handlingsmekanism

Hormonet fungerar även om naturligt LH kan saknas (eller saknas) i människokroppen. Män tenderar att förlita sig på hCG för att hålla testiklarna fungerande medan de tar steroider, cirka 500 U gonadotropin två gånger i veckan kan stimulera testiklarna tillräckligt för att förhindra dem från att atrofieras när de utsätts för steroider. Utan hCG kommer steroidanvändning att leda till testikelatrofi, vilket, efter utsättning av AS, kommer att leda till en lång återhämtning av deras funktion med samtidig lågt testosteron och låg fertilitet (och detta leder till depression, dåligt humör, förlust av muskelmassa och låg nivå av sexuell lust eller impotens). Detta läkemedel används också mellan kurser med AS eller när deras användning upphör (för att hjälpa till med återhämtning som en del av en komplex PCT).

Andra människor kan ta denna produkt för att främja snabb och varaktig viktminskning. Injektionen måste vanligtvis åtföljas av en strikt diet. Det finns experimentella bevis för att intag av koriongonadotropin via kosten kan hjälpa till att bibehålla muskelmassan, vilket ger bättre kroppssammansättning och snabbare fettförbränning tack vare de höga testosteronnivåerna.

Detta läkemedel skapades för att stimulera ägglossning hos kvinnor och för att behandla underutveckling av sekundära sexuella egenskaper hos män, samt för att normalisera testosteronproduktionen vid hypogonadotrop hypogonadism, försenad sexuell utveckling, etc. Inom bodybuilding har detta läkemedel en tillämpad funktion och är involverad i bibehålla funktionaliteten hos testiklarna medan du tar steroider.

I en enkel form ser testosteronproduktionsschemat ut så här:

  • Gonadoliberinproduktion i hypotalamus;
  • Effekten av gonadoliberin på hypofysen och produktionen av LH och FSH;
  • Frisättning av LH och FSH i blodet och aktivering av testiklarna;
  • produktion av testosteron och spermier i testiklarna;

När man tar steroider slutar denna mekanism att fungera, en förhöjd steroidnivå signalerar hypotalamus och hypofysen att sluta producera GnRH, LH och FSH, vilket lämnar testiklarna utan de huvudsakliga stimulanserna i arbetet. I detta fall ersätter gonadotropinet LH och FSH, vilket gör att testiklarnas funktionalitet kan bibehållas.

Det är viktigt att notera att känsligheten för effekterna av LH och FSH (liksom gonadotropin) påverkas av en tillräcklig nivå av sköldkörtelhormoner, om deras nivå är låg, oavsett hur hög nivå av LH, FSH eller hCG som administreras. av det yttre kommer testosteronnivån att förbli låg eller stiga extremt dåligt.

Hur används HCG?

Vanligtvis kommer hCG-injektioner att vara mer effektiva i HRT än testosteroninjektioner för att upprätthålla sund spermieproduktion och testikelstorlek. Testosteron erbjuder fördelar, men det har också sina nackdelar eftersom det kan orsaka fertilitetsproblem och lägre fertilitet hos män.

Därför kommer inköp av gonadotropin (HCG) gonadotropin att normalisera funktionen hos genitalkörtlarna.

Enligt de flesta experter är det bäst att använda hCG på en cykel för att säkerställa att testiklarna kan förbli funktionella och aktivt svara på det luteiniserande hormonet efter att ha stoppat steroiderna.

Dessutom kommer denna strategi att hjälpa till att hålla testiklarna i det normala intervallet och ge ytterligare testosteronnivåer eftersom hCG stimulerar testosteronproduktionen. De som använder HCG för att gå ner i vikt kommer att behöva stanna på HCG och en lågkaloridiet för att maximera kaloriförbrukningen. Dessutom bör försiktighet iakttas för att upprätthålla adekvat hydrering för att undvika uttorkning under hCG-behandling för att minska risken för oönskade biverkningar.

Hur sätter man hCG?

Detta hormon injiceras under epidermis (det översta lagret av huden) eller i musklerna. De som vill administrera detta hormon hemma bör veta hur man gör det korrekt och säkert. Det finns många filmer på youtube om hur man injicerar korrekt och säkert.

Reception

HCG bör tas med en steroidcykel på 500 U två gånger i veckan, i händelse av frånvaro under kursen, innebär post-cykelterapi med HCG (enligt M. Scully) dess injektioner i en dos av 2000 U varannan dag medan tar Clomid eller Tamoxifen i 3-4 veckor. För mer exakt information, fråga våra specialister om råd.

Kunskap är ditt bästa försvar mot dåliga upplevelser. Om du har några frågor, få en kostnadsfri konsultation från våra specialister. Du ska aldrig ta hCG om du har en benägenhet för trombos (det kan öka blodproppbildningen).

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€40

Paket

flaska från5000 UI