NPP 150

kr364.98

Artikelnr: 4645 Kategori:

Beskrivning

Nandrolon fenylpropionat 100

Nandrolon fenylpropionat

Nandrolon Fenylpropionat (Nandrolone Phenylpropionate). Detta läkemedel tillhör gruppen anabola steroider. Du kan köpa nandrolon i vår webbutik. Vårt företag har funnits på marknaden i över tio år. Vi har en ledande position inom försäljning av viktökningsläkemedel, vi tar hand om din hälsa och tillhandahåller endast högkvalitativa viktjusteringsläkemedel.

Efter en enda injektion av nandrolon varar effekten 7-15 dagar. Det har en svag androgen effekt. Inledningsvis användes det för att behandla ett stort antal sjukdomar och krämpor, där det visade sig vara utmärkt. Bland andra sjukdomar hjälper det patienter med osteoporos, bröstcancer, brännskador och barndomsförvärv.

Det är värt att notera att nandrolon har en annan positiv egenskap, som ofta talas om av dem som tar denna steroid för att förbättra immunsystemets funktion. Enligt obekräftade rapporter stärker det immunförsvaret avsevärt, så det används ofta som en allmän tonic.

Köp nandrolon

Vid denna tidpunkt används läkemedlet ofta av idrottare innan de förbereder sig för tävlingar och i vardagen. Ibland kombineras det med testosteron. I det här fallet måste injektioner göras oftare, eftersom detta medel tas bort från kroppen snabbast.

Läkemedlets positiva egenskaper:

  • förlusten av proteiner i cellerna minskar;
  • regenereringsprocessen ökar;
  • kroppen återhämtar sig snabbt efter ansträngning;
  • minst av alla droger håller kvar vätska i kroppen;
  • har en lätt belastning på levern.

Vanligtvis görs injektioner var 3-4 dag. Den genomsnittliga dosen är 25-100 mg per injektion. Den totala veckodosen överstiger inte 300-400 mg per vecka. Det bör noteras att innan du använder några läkemedel eller hormoner krävs en specialistkonsultation, samt strikt överensstämmelse med alla doseringar och injektionsregler. Detta läkemedel är inte lämpligt för kvinnor, eftersom det skadar den kvinnliga kroppen.

Om du av hälsoskäl eller i samband med professionell sport behöver läkemedlet, besök vår webbutik och köp Nandrolon Phenylpropionate eller andra medel för att stödja kroppen och konditionen.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€35

Paket

1 flaska (10 ml), 150 mg / ml