TESTO E

kr41.71

Artikelnr: 4662 Kategori:

Beskrivning

Läkemedlet från denna tillverkare kännetecknas av en hög grad av rening och kvalitet. Den tillverkas med hjälp av innovativ teknik enligt en specialutvecklad formel. Denna steroid har varit känd över hela världen i över 60 år. Dess ursprungliga användning var inom medicin. Ett syntetiskt hormon skapades för att påskynda sårläkning och stärka immunförsvaret. Nu används det manliga hormonet flitigt inom sport, även om det officiellt har förbjudits. Detta gör att du kan öka en persons förmågor flera gånger, samt förbättra de strukturella musklerna och deras volym. Lämplig för nästan alla som inte har några kontraindikationer och kroniska sjukdomar. Det utsöndras från kroppen inom 3 månader.

Positiva egenskaper.

  • Muskeltillväxt utan motreaktioner och konsekvenser.
  • Kroppsmättnad med styrka och energi.
  • Större motstånd.
  • Öka libido och erektion under din mens.
  • Förebyggande av muskelnedbrytning.
  • Förbättring av verkan av andra ämnen.
  • Hög ämnesomsättning.
  • Normalisering av det psykologiska tillståndet.

Detta är bara en liten del av hormonets fördelaktiga egenskaper, det är inte för inte som folk litar mer på nya produkter. Experter varnar för att det finns en annan aspekt av ansökan. Om hjälpläkemedel inte tas in på mottagningen i tid, är aromatisering och konsekvenser möjliga senare. Under den andra veckan av din cykel bör du börja ta Clomid eller Tamoxifen. Profiron kombinerar ofta med Proviron. Den extra steroiden torkar inte bara vävnaderna utan eliminerar också aromatiseringen.

Rekommendationer för användning.

Doseringen beräknas individuellt för idrottarna. Det tar hänsyn till kön, vikt, sport, erfarenhet och syfte. Läkemedlet rekommenderas inte för flickor på grund av eventuella hormonella störningar. Doseringen för nybörjare och flickor är 250 mg per vecka. Erfarna idrottare kan använda upp till 1000 mg per vecka. Försök att inte överskrida normerna så mycket som möjligt, detta ger en rad biverkningar. Följ instruktionerna om du vill bli framgångsrik utan konsekvenser. I kombinerade cykler kombineras det med nästan alla anabola steroider, tillväxthormon, fettförbrännare och peptider.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€4

Paket

1 amp / 250mg