Stano-lab 20

kr437.98

Artikelnr: 4648 Kategori:

Beskrivning

Stano-lab 20

Kort beskrivning av läkemedlet Stano-lab 20

Stano-lab 20 är en mycket anabol steroid med milda androgena egenskaper. Stano-lab 20 efterfrågas av alla typer av idrottare som använder sportfarmakologi för att öka styrkeindikatorerna, bränna överflödigt fett, öka uthålligheten och få högkvalitativ muskelmassa.

Stano-lab 20 produceras av ett relativt ungt, men redan etablerat företag, 7Lab Pharma. Huvudkomponenten i Stano-lab 20 är Stanozolol, som först tillverkades 1962 för medicinskt bruk och som har glädjat idrottare med resultaten av dess intag i årtionden. Stano-lab 20 har 320 % anabol och 30 % androgen aktivitet jämfört med endogent testosteron.

Stano-lab 20 tabletter, i kombination med intensiv träning och en välbalanserad kost, gör det möjligt för idrottaren att uppnå imponerande resultat och, med korrekt användning av läkemedlet, även läka kroppen. Stano-lab 20 låter idrottaren öka aptiten, uthålligheten och styrkan, ta bort överflödigt fett och vätska från kroppen och ge musklerna en mer framträdande form. Idrottaren kommer att kunna känna en styrka nästan omedelbart efter att ha tagit Stano-lab 20-tabletten och kommer att kännas i 8 timmar. På grund av den inte så långa verkningstiden rekommenderas det att ta läkemedlet regelbundet under hela kursen.

Biverkningar av läkemedlet Stano-lab 20

Det bör noteras att läkemedlet inte bara kan ha en positiv effekt på kroppen i sällsynta fall, och med en felaktigt beräknad dos kan biverkningar observeras. De visar sig i form av högt blodtryck, ökat kolesterol i kroppen, det bör också komma ihåg att Stano-lab 20 oral tabletter har en giftig effekt på levern.

Uppmärksamhet! Nu finns Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) i en ny förpackning.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€42

Paket

100 tabletter (20 mg / form)