PROVIRON

kr250.27

Artikelnr: 4664 Kategori:

Beskrivning

Proviron Bayer

Proviron Bayer är en unik produkt på marknaden för syntetiska steroider. Många idrottare kallar det ett antiöstrogenläkemedel, men det är inte helt korrekt. Proviron har också flera andra effekter:

  • Det fungerar som en analog av manliga könshormoner, men det är vanligtvis olämpligt att använda det separat för dessa ändamål;
  • Proviron kan undertrycka effekten av östrogen;

I blodet binder det till globulinproteiner, som tar bort och inaktiverar testosteron från kroppen, vilket ökar testosteronnivåerna;

Och Proviron kan också dramatiskt öka libido (vissa idrottare har spontana erektioner).

Detta läkemedel används aldrig ensamt. Det rekommenderas att köpa Proviron för att använda det under den allmänna steroidcykeln.

————————————————– —

Det finns viss feedback i en mans kropp. När det är få könshormoner som cirkulerar i blodet aktiveras mekanismer i kroppen som aktiverar testiklarna och tvingar dem att producera större mängder testosteron.

Å andra sidan, om det finns fler hormoner än nödvändigt, dämpas testiklarnas funktion. Föreställ dig nu vad som händer i kroppen under eller efter cykeln för de flesta anabola steroider. Det endokrina systemet ”” förstår ”” att könshormonerna inte bara är för många, utan för många! Aktiviteten av det egna testosteronet minskar dramatiskt. Och detta hotar utvecklingen av ett stort antal biverkningar.

Det är mot dem som proviron riktas bayer. Det har liten anabol aktivitet, men det är inte användbart.

Många idrottare väljer att köpa Bayer Proviron för att bekämpa de negativa effekterna av vissa steroider.

Effekter av Proviron Bayer

Det finns ett protein i blodet som binder och inaktiverar överskott av manligt könshormon. Det är mot honom som proviron-bayern agerar. Det påverkar alltså inte nivån av testosteron i blodet, men det kan öka dess aktivitet.

Hur effektivt är det? Vissa kroppsbyggare tycker att det i allmänhet är värdelöst. Detta är ett stort misstag. När det tas på rätt sätt hjälper Bayer Proviron till att lösa hundratals många problem som säkert skulle uppstå annars.

Proviron Bayer biverkningar

Detta läkemedel har praktiskt taget inga biverkningar. Vid de vanliga rekommenderade doserna äventyrar det inte levern. Men om du upplever smärta under höger revben och matsmältningsproblem bör du omedelbart sluta använda det och uppsöka läkare.

Hur tar man Proviron Bayer korrekt?

Den optimala dosen är 50 mg per dag, som bör delas upp i två doser. I princip, om du ökar dosen till 100 mg per dag, kommer inget hemskt att hända, men det är bättre att inte överskrida denna siffra för att undvika en negativ effekt på levern.

Vilka sportfarmakologiprodukter kombineras bäst med Bayer Proviron?

För att förstärka effekten kombineras Proviron ofta med Clomid, Gonadotropin, Tamoxifen.

Förresten, en annan utmärkande egenskap hos detta läkemedel är dess förmåga att öka libido.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€24

Paket

50 tabletter / 25 mg