Anapolon

kr709.10

Artikelnr: 4660 Kategori:

Beskrivning

Anapolon är en anabol steroid utvecklad på 1960-talet för behandling av osteoporos och anemi. På grund av sin ganska höga anabola aktivitet har läkemedlet blivit populärt inom bodybuilding. För närvarande används läkemedlet fortfarande både inom medicin och inom sport.

Produktfunktioner

Anapolon har följande parametrar:

Verkningsprincipen är mycket giftig för levern, därför måste doseringsregimen följas strikt.

Efter intag passerar oxymetolon genom levern och går in i den systemiska cirkulationen. En ökning av nivån av testosteron i blodet har en positiv effekt på anabola processer. Anapolon håller kvar vatten i kroppen vilket minskar risken för skador vid tung styrketräning och eliminerar även ledvärk.

Effekter av användning

Bland de effekter som läkemedlet kan uppnå är:

  • betydande viktökning;
  • större styrka;
  • minskningen av nivån av subkutant fett;
  • större motstånd.

Anadrol anses vara en av de mest effektiva orala steroiderna. Applikationen låter dig få upp till 15 kg massa i 1 kur.

Exempel loopar

Oxymetholone är lämplig för både enstaka och kombinerade cykler. Anadrol kan kombineras med följande läkemedel: testosteronpropionat eller enanthate, boldenone, primobolan. Under inga omständigheter bör du kombinera läkemedlet med andra orala AC eftersom detta kommer att öka belastningen på levern?

Om cykeln utförs för första gången, rekommenderas att använda läkemedlet ensamt i en dos på 50 mg i 4-6 veckor. Efter avslutad läkemedelsadministrering kommer det att vara nödvändigt att utföra post-cykelterapi, till exempel med hjälp av tamoxifen.

Bieffekter

Bland biverkningarna av Anadrol är:

  • leverskada;
  • överdriven vattenretention i kroppen, vilket resulterar i en ökning av blodtrycket;
  • utvecklingen av gynekomasti (extremt sällsynt);
  • acne.

Oxymetolon kännetecknas av uppkomsten av en rollback och minskad libido. Efter din mens bör du återställa testosteronproduktionen så snart som möjligt med hjälp av PCT.

Recensioner

Kroppsbyggare anser att Anadrol är den bästa steroiden om en persons mål är maximal massaökning. Sportläkare rekommenderar att du använder läkemedlet med försiktighet. Leverenzymer bör kontrolleras genom att testa varannan vecka. Vid kraftig dragsmärta i höger hypokondrium eller nedsatt leverfunktion ska cykeln avbrytas.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€68

Paket

100 tabletter (25 mg / form)