FAQ

Betalning för sportfarmakologi i onlinebutiken sportgear-se.com är 100 % förbetald. Det finns ingen minimibeställning i vår online-steroidbutik.

Leveransen av varorna sker med posten

 1. Efter att ha valt de nödvändiga anabola läkemedlen, på sidan ”Utcheckning” är det nödvändigt att fylla i datafälten till vem du ska skicka paketet, det vill säga namnet på mottagaren, din arbetsbrevlåda (e-post), telefonnummer, adress och plats. Du kan också lägga till kommentarer eller förtydliganden till din beställning om det behövs.
 2. Försändelsen av varorna sker inom 1 – 2 arbetsdagar från betalningsdatum.
 3. Leverans sker inom 5-7 dagar från datum för mottagande av paket på posten, om beställningen görs på helg eller helgdag så skickas paketet direkt efter att posten öppnats.

Vilka är butiksgarantierna?

Den bästa garantin för vårt onlineapotek är kundrecensioner. De kan hittas på vår webbplats forum och andra populära profilwebbresurser. Vi säljer endast originalläkemedel tillverkade av ledande läkemedelsföretag. Alla nödvändiga certifikat finns tillgängliga.

Har du specialistråd tillgänglig?

Nybörjaridrottare har ofta inte tillräcklig tillgång på grundläggande jordbrukskunskaper. Om du har några frågor, vänligen kontakta våra konsulter. De är alla aktiva idrottare. Deltagande i olika turneringar. Observera att alla konsultationer är gratis.

Hur man tar steroider

Alla AAS måste användas enligt instruktionerna. Dessa läkemedel stör arbetet i det endokrina systemet och överdosering eller andra fel. Det kan orsaka biverkningar. Alla steroider kan delas in i två grupper: kortverkande och långverkande. Tablettpreparaten, liksom några injicerbara, tillhör de förstnämnda. Detta innebär att de bör tas ofta.

Situationen är annorlunda med långtidsverkande läkemedel. Och de kan ges en eller två gånger i veckan. Den första gruppen inkluderar alla steroider i tabletter, samt Winstrol. Nandrolon fenylpropionat, testosteron propionat och andra. Deca, testosteron enanthate, primobolan och boldenone är de mest populära av de långvariga.

För- och nackdelar med steroider

Bland fördelarna med AAS bör det noteras:

 • Möjlighet att öka effektparametrarna.
 • Förbättra tillståndet i lederna.
 • Snabb muskelmassa.
 • Aktiv förbränning av fettreserver.
 • Acceleration av återhämtningsprocesser i kroppen.

Steroider har mycket mer positiva egenskaper, och nu har vi bara lagt märke till de viktigaste. Du bör dock vara medveten om de möjliga biverkningarna. Dessa inkluderar gynekomasti, akne, undertryckande av naturlig testosteronsyntes, förhöjt blodtryck.

Det finns många säljare av steroider, men de är värda att köpa av oss. Det finns många goda skäl till detta:

 • priser under vilka endast förfalskningar i Sverige kommer att säljas
 • våra anställda är involverade i bodybuilding. därför har många droger testats på vår positiva erfarenhet
 • vi erbjuder ett brett utbud av tillverkare, men samtidigt arbetar vi endast med de mest pålitliga
 • falskt – detta är en term som inte kan förknippas med vår sida med några önskemål, vi har bara originalprodukter
 • leverans sker utan dröjsmål, vi arbetar endast med pålitliga bud.