Ultima-Bold

kr406.69

Artikelnr: 4646 Kategori:

Beskrivning

Ultima-Fet

Boldenone (Equipoise) är en potent anabol steroid med den aktiva kemikalien boldenone undecylenate, som först syntetiserades på 1950-talet, utvecklades exklusivt för veterinära behov (från kor till hundar). Detta har dock inte hindrat idrottare från hela världen från att använda detta läkemedel i bodybuilding och andra sporter med framgång, tack vare dess gynnsamma effekt på ämnesomsättningen, stimulera proteinsyntesen och öka antalet röda blodkroppar.

På den svarta marknaden är boldenone undecylenate känt under följande varumärken:

 • Jämvikt
 • Boldabol
 • Fetboll
 • Djärv
 • Ganabol
 • Lycklig

Läkemedlets steroidprofil:

 • Androgent index: 50
 • Anabola index: 100
 • Östrogen aktivitet: låg
 • Gestagen aktivitet: mycket låg
 • Halveringstid: 2 veckor
 • Levertoxicitet: ingen.
 • Beredningsform: injektion
 • Karenstiden för läkemedlet: 4-5 månader

De viktigaste effekterna av läkemedlet:

 • Hjälper till att få massa (i kombination med andra steroider), påskyndar proteinsyntesen
 • Det stimulerar aptiten
 • Torka musklerna, gör dem lättnad
 • Ökar vaskuläriteten
 • Förbättrar uthållighetsprestanda (som ett resultat av accelererande syretransport till musklerna)

Historien om upptäckten av Boldenone och läkemedelsföretag

Redan 1949 patenterade det schweiziska läkemedelsföretaget Ciba boldenone det som en syntetisk anabol steroid. I början av 1950- och 1960-talet genomförde företaget aktivt vetenskapliga experiment som letade efter boldenonestrar och i slutet av 1960-talet, början av 1970-talet, lyckades äntligen skapa en långvarig fungerande ester av boldenoneundecylenat, som började säljas under varumärket Parenabol (betyder – läkemedelsinjektion), som har använts medicinskt för muskelhypertrofi och skydd av ben från förstörelse vid osteoporos.

I slutet av 70-talet försvann boldenon definitivt från den farmakologiska marknaden och dök upp några år senare, redan på veterinärmarknaden (används främst för att öka muskelmassan hos hästar), med märket Equipoise tack vare det amerikanska biofarmaceutiska företaget Squibb, som sålde detta läkemedel fram till slutet av 1985.

1985 köper det belgiska kemiföretaget Solvay boldenone från Squibb och säljer det för dess räkning fram till 1995, som senare tas över av ett annat amerikanskt läkemedelsföretag, Wyeth (senare omvandlat till veterinärföretaget Fort Dodge Animal Health), som fortfarande säljer jämvikt med Amerika och andra länder i världen.

För närvarande har många generika (läkemedel som har aktiva ingredienser identiska med de patenterade) av boldenone undecylenate dykt upp på marknaden, vilket innebär att alla patent för läkemedlet redan har löpt ut.

Boldenona odesilenat

Boldenone och djur

Som du redan förstått finns det några handelsnamn för detta läkemedel, som alla förenas av den aktiva ingrediensen boldenone undecylenate. Så, som vi sa ovan, användes boldenone tidigare uteslutande i djurhållning (för att öka aptiten och öka djurens vikt):

 • Equipoise (USA) – för hästar
 • Ganabol (Colombia) – för kor och andra behornade husdjur
 • Venobol (Tyskland) – för kycklingar

Ganabol (veterinär boldenone)

Trots detta använder idrottare, särskilt västerlänningar, i stor utsträckning boldenone i sin fysiska träning, eftersom detta läkemedel har en stark anabol effekt, måttligt androgen och väl tolererad av kroppen.

Sambandet mellan boldenone och andra anabola steroider

Det är ingen hemlighet att många anabola steroider, i sin kemiska struktur och verkan på människokroppen, är väldigt lika. Låt oss jämföra de populära anabola steroiderna (methandrostenolone, testosteron och nandrolon) med boldenone mer i detalj.

Boldenone och metan

En gång i tiden trodde många felaktigt (även farmakologiska specialister!) Att boldenoneundecylenat (nedan kallat boldenone) är en injicerbar analog till den populära steroiden – methandrostenolon, på grund av deras likhet i kemisk struktur.

Om vi ​​tar bort metylgruppen i sjuttonde positionen från Dianabol och eterkedjan i samma position i boldenon, så kommer dessa läkemedel i båda fallen att ha identiska kemiska formler, det har varit detta faktum, under lång tid, som har vilseleda många människor .

Det är så, men metylgruppen i sjuttonde positionen har en stark effekt på läkemedlets slutliga egenskaper och ändrar dess rumsliga struktur hos molekylen. Efter att methandrostenolonet har passerat levern 2-3 gånger! metylgruppen i sjuttonde positionen klyvs och ”metan” omvandlas till 17-metyl-östradiol och boldenonmolekylen, med samma cykel, omvandlas till svagare östradiol, hela processen med klyvning och omvandling sker under påverkan av * aromatas.

* Aromatas är ett binjureenzym som omvandlar androgener (manliga könshormoner) till östrogen.

Därför kommer skillnaderna att vara följande:

 1. Graden av aromatisering (omvandlingen av testosteron till östradiol, i ett ämne med östrogena egenskaper) av boldenon är mycket lägre än för ”metan”
 2. Till skillnad från boldenone kan methandrostenolone inte aktivera androgenreceptorfilen (på grund av metylgruppen)

Methandrostenolone 100 tabletter (anabola steroider)

Som du kan se är det inte så mycket samma droger, eller snarare helt olika, och de har bara en sak gemensamt: att stimulera aptiten, vilket är anledningen till att båda drogerna är så populära under massökningsperioden.

Boldenone och testosteron

Boldenon undecylenate-molekylen har också en liknande struktur som testosteronmolekylen, den enda skillnaden är i närvaron av en extra dubbelbindning (ring A), på grund av vilken boldenone anses vara ett universellt läkemedel, eftersom det inte är föremål för åtgärden av enzymet 5-alfa-reduktas, och detta är det mänskliga enzymet som är ansvarigt för omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron (DHT).

5-alfa-reduktas är ett humant enzym involverat i steroidogenesen, dvs den biologiska process där steroider bildas från kolesterol och deras vidare omvandling till andra steroider.

Det vill säga, det visar sig att 5-alfa-reduktas radikalt förändrar originalsubstansens egenskaper, men som du läst ovan har det ingen effekt på boldenon, varför detta läkemedel anses vara universellt, oavsett vem som tar det.

Den kemiska formeln för testosteron

Följande allmänna länkar uppstår mellan boldenone och testosteron:

 • Båda ämnena stimulerar perfekt androgenreceptorn och har den icke-genomisk aktivitet (en ökning av antalet kärnor i befintliga muskelfibrer).

Men även vid höga doser påverkar boldenon, till skillnad från testosteron, inte produktionen av IGF-1 (insulinliknande tillväxtfaktor) av muskelfibrer.

Boldenone och nandrolon

I sin effekt på människokroppen har båda läkemedlen den största likheten (trots molekylära skillnader), främst när det gäller aktivering av androgenreceptorn och i tendensen till aromatisering.

Aromatisering i nandrolon, det vill säga omvandling till östradiol, sker utan deltagande av enzymet aromatas

De identiska egenskaperna hos båda läkemedlen, som återges till människor, har vilselett många experter, enligt vilka nandrolon och boldenon är två utbytbara läkemedel. Detta är dock inte helt sant, för det första eftersom nandrolon omvandlas under inverkan av enzymet 5-alfa-reduktas till dihydrotestosteron, som på många sätt är underlägsen testosteron vad gäller androgenreceptoraktivitet i vävnaden. muskel, medan 5-alfa-reduktas i boldenone inte har någon effekt, vilket är anledningen till att boldenone med rätta kan anses vara en kraftfull nandrolonsteroid.

Nandrolon från Balkan Pharmaceuticals

Och, naturligtvis, glöm inte att nandrolon, till skillnad från boldenone, i allmänhet saknar icke-genomisk aktivitet. Men å andra sidan är det första läkemedlet mer framgångsrikt när det gäller viktökning, främst på grund av den aktiva förmågan att stimulera progesteronreceptorer (progestinaktivitet). Det är därför, boldenone används ofta med methandrioldipropionat, vilket gör att det kan komma ikapp nandrolon när det gäller massökning.

Ganska ofta ändrar idrottare som använder nandrolon i sin träning det under andra halvan av kursen till boldenone undecylenate, som är skonsammare mot kroppen, inte så mycket genom att undertrycka produktionen av endogent testosteron, detta är testosteron, som produceras av kroppen oberoende av kolesterol.

Funktioner av applikationen och andra egenskaper hos boldenone

När du går upp i vikt

Idrottare använder boldenon ganska framgångsrikt under ”mass gain”-perioden, dvs när det är viktigt att öka muskelmassan utan att tänka på dess kvalitet. Men vid första anblicken kan det verka som att användningen av detta läkemedel för viktökning inte är helt rimligt, eftersom det inte är föremål för aromatisering och inte uppvisar progestinaktivitet. Det är därför när boldenone tas i syfte att få massa, kombineras det med ”långverkande” testosteron som enanthate eller cypionate.

Vid användning av boldenone (equipoise) ökar aptiten, vilket givetvis har en positiv effekt på viktuppgången, men då många har erfarna ”kemister” kända från sin praktik, för att uppnå ett bra resultat måste boldenone kombineras med läkemedel i vars koncentration av den aktiva ingrediensen är 200 mg / ml.

Boldenone för viktökning

Muskeltorrhet

Många farmakologiska experter rekommenderar att du använder boldenone när du torkar musklerna eftersom det fungerar bra.

Den nästan totala frånvaron av aromatisering och gestagenaktivitet förhindrar att överflödigt vatten ackumuleras i kroppen.

Kom dock ihåg den ökade aptiten över boldenone när du använder den för torkning.

Boldenone för torkning av muskelmassa

Effekt av boldenon på motstånd

Boldenon påverkar antalet röda blodkroppar (erytrocyter) – det finns fler av dem, på grund av stimuleringen av ett av njurhormonerna – erytropoietin, som ökar på grund av en ökning av metaboliter 5b.

Denna egenskap hos boldenon, som en ökning av antalet röda blodkroppar, används framgångsrikt av idrottare från olika sporter, särskilt aerob orientering, där uthållighet spelar en avgörande roll. För kroppsbyggare kommer denna egenskap hos boldenone också att vara användbar, eftersom med tillväxten av muskelmassa ökar också kapillärnätverket i musklerna och vi får naturligtvis inte glömma ådrigheten, som kommer att vara i nivå med användningen detta läkemedel, och detta är inte en irrelevant faktor för kroppsbyggare som presterar i tävlingar.

Boldenone för utveckling av resistens

Hur snabbt verkar boldenone?

På grund av den tunga och långa eterkedjan påverkar boldenon inte omedelbart (långsamt) kroppen och ligger kvar i blodet i cirka 3-4 veckor. En annan nackdel med boldenone är det faktum att 1/3 av läkemedlet inte fungerar – ”ballast”.

De uppenbara nackdelarna med boldenone undecylenate fick farmakologiska laboratorier att syntetisera substanserna boldenoneacetat och boldenonpropionat, som utmärks av en längre verkningsperiod och snabb inkludering i arbetet. Dessutom är båda substanserna (boldenonacetat och propionat) inte utan nackdelar, som många idrottare noterar, de är mycket smärtsamma och används inte i stor utsträckning inom bodybuilding, vilket inte kan sägas om andra sporter där uthållighet är den dominerande faktorn. (friidrott, skidåkning, cykling och så vidare).

Vilka doser av boldenone ska användas?

Den optimala dosen är i intervallet 300-800mg per vecka, och för att de låga doserna av boldenone (300mg) ska vara effektiva är det vettigt att kombinera dem med andra anabola steroider. En arbetsdos för en idrottare är cirka 600-800 mg per vecka.

Den långa halveringstiden för boldenone (den tid under vilken hälften av läkemedlet avlägsnas från kroppen efter den första injektionen, det vill säga koncentrationen av eter i blodet minskas med 2 gånger) gör att du kan göra injektioner högst en gång i veckan. Farmakologiska specialister rekommenderar dock att öka dosen med 1,5-2 gånger under de första 2 veckorna, på grund av den långsamma aktiveringen av detta läkemedel.

Du bör inte injicera boldenone mer än en gång i veckan, förutom risken för ökade biverkningar på kroppen kan du snabbt uppnå en kumulativ effekt (förstärkt verkan).

Boldenone odesilenat

För kvinnor

För att undvika flickor med irreparable biverkningar i form av virilisering (först av allt, manlig hårväxt och fördjupning av rösten) efter att ha använt boldenone, rekommenderar vi starkt att minska dosen till 75-100 mg per vecka och varaktigheten av Kursen bör inte överstiga 4-5 veckor.

Vilka steroider kan boldenone kombineras (användas) med?

För att öka muskelmassan kombineras boldenone med injektioner av Sustanon eller testosteron enanthate. Du kan också lägga till oxymetholone till detta paket.

För en mer uttalad ”mass gain”-effekt kan boldenone också användas med methandrioldipropionat, medan på grund av methandriols korta halveringstid på 2-3 dagar, bör dess injektioner administreras med intervaller: 2 ml -1 varannan dag eller var tredje dag. ml – 1 gång på 3 dagar. Dessutom kan testosteron också läggas till boldenon-methandriol-kombinationen för att påskynda viktökning.

För att torka muskler används boldenone vanligtvis tillsammans med trenbolon eller stanozolol, vissa kombinerar alla tre läkemedlen tillsammans, vilket också är acceptabelt i princip.

Mer erfarna idrottare kan prova kombinationen boldenone + testosteronpropionat för att förbättra muskelkvalitet och lindring.

Boldenone (equipoise) arbetskurser och doseringar

Varaktigheten av förlossningen för män är från 8 till 10 veckor, med den optimala dosen av boldenone från 400 till 800 mg per vecka (1 gång), allt som är lt; 400 mg är ineffektivt, och allt som är > 800 mg leder inte till det bästa resultatet. tvärtom ökar det risken för biverkningar.

Boldenone arbetskurser

För att få muskelmassa kombineras jämvikten perfekt med trenbolon och testosteron (i detta fall minskar vi kursen till 6 veckor, för att undvika att undertrycka produktionen av vårt testosteron och se till att ta antiöstrogener)

För lindring och torrhet i musklerna kombineras boldenone väl med Anavar och Winstrol

Och, naturligtvis, glöm inte att inte bara styrketräning i samband med användningen av anabola steroider är involverad i den förbättrade processen för muskeltillväxt, utan också elementär näring (för torkning, för massa), vilket också är en kraftfull anabol faktor i öka muskelmassa och styrka…

Steroidkurs för bulking (boldenon + testosteron enanthate)

Vi presenterar för dig en av de mest populära, beprövade och effektiva ”kemi” nybörjarkurserna, för vilka du behöver köpa följande på den ”svarta marknaden”:

 • Ge 200 eller 250 mg/ml
 • Testosteron enanthate 250 mg / ml
 • Tamoxifen 10 mg tabletter
 • Anastrozol (1 mg/form) eller Letrozol (2,5 mg/form)

Tack vare inkluderingen av boldenone i kursen minskar vi dosen av testosteron enanthate till minimivärden utan att det påverkar den anabola effekten, dessutom möjliggör denna kombination att minska den interna omvandlingen av anabola steroider till östrogener och den androgena aktiviteten av kursen. .

Tamoxifen, anastrozol, minskar nivån av aromatisering av anabola steroider, vilket bidrar till att minimera biverkningarna som orsakas av höga nivåer av östrogen i blodet.

Ungefärlig viktkurs för expert ”kemiska idrottare”:

 • Vecka 1 – 8: Equipoise 800 mg/vecka (till att börja med, reducera till 400-600 mg)
 • Vecka 1 – 8: Testosteron Enanthate 500mg/vecka
 • Vecka 1-10: Anastrozol eller letrozol enligt östradioltestet
 • Vecka 11-13: Tamoxifen 20 mg per dag
 • Vecka 14: Tamoxifen 10 mg per dag

Jämvikt har låg aromatisering, så testosteroninjektioner är proportionellt mindre benägna, till exempel om boldenon är inställd på 400/600 är testosteron motsvarande 600/800.

Steroidkurs för muskelavlastning och torrhet (boldenon + testosteronpropionat + winstrol)

För att genomföra denna kurs behöver vi följande farmakologiska läkemedel:

 • Boldenone 200 mg/ml
 • Testosteronpropionat 100mg/ml
 • Winstrol 50mg/ml (eller tabletter)
 • Anastrozol (1 mg/form) eller Letrozol (2,5 mg/form)
 • Tamoxifen – 20 mg tabletter

Inkludering i Winstrol-kursen kommer att ge dig en högkvalitativ muskeluppsättning och det kommer att se ut så här:

 • Vecka 1 – 8: Jämnvikt 800mg / per vecka
 • Vecka 1 – 8: Testosteronpropionat 100 mg/ml varannan dag
 • Vecka 6-10: Winstrol 50 mg / dagligen (eller 10-20 mg dagligen, i tabletter)
 • Vecka 1-10: Anastrozol eller letrozol enligt östradioltestet
 • Vecka 11-13: Efterbehandling med tamoxifen

Boldenone-kurs för muskelavlastning

Doseringen av testosteron och boldenon kan minskas, och ibland bör den minskas, om du börjar få hälsoproblem.

Kom alltid ihåg att ju högre dosvärdet är, desto större är risken för biverkningar på kroppen.

Biverkningar av boldenone (jämnvikt)

Boldenone har ingen signifikant effekt på produktionen av sitt eget testosteron, på grund av resistens mot 5-alfa-reduktasenzymet, såväl som oförmågan att omvandla till ett kraftfullt androgen – dihydrotestosteron, därför som sådana biverkningar (prostatahypertrofi, akne, skallighet, tillväxt av kropps- och ansiktsbehåring etc.) på grund av androgen aktivitet observeras uppenbarligen inte balansen med korrekt användning (gäller endast män).

Dessutom noterar vi att boldenones fil med låg östrogen aktivitet (2 gånger lägre än testosteron!), tillåter idrottare att använda i sina träningspass utan användning av några antiöstrogen som skyddar idrottaren från gynekomasti, ödem och högt blodtryck, samtidigt tid, balanserad i idrottarens kropp, fungerar den som en aromatashämmare och hämmar därigenom omvandlingen av testosteron till östrogen, så se till att övervaka nivån av östradiol (så att den inte glider till noll).

Akne pågående anabola steroider

På grund av en ökning av nivån av erytrocyter kan blodets reologiska egenskaper försämras, det vill säga hematokriten (volymen av röda blodkroppar, som återspeglar förhållandet mellan erytrocyter och plasma) kommer att få det att öka, så det är viktigt att kontrollera hematokriten på förloppet av boldenon, i händelse av avvikelse från normen, kontakta en läkare, som regel är njur- eller pentoxifyllin föreskrivet, vilket kommer att förhindra aggregering (vidhäftning) av erytrocyter, det vill säga inte tillåter skapandet av ”kolumner av mynt” och deras tredimensionella konglomerat i helblod, vilket förbättrar blodets reologi.

Vissa idrottare, när de använder boldenone, rapporterar akne på armar, axlar, bröst och rygg, vilket ganska enkelt elimineras genom att applicera speciella hygieniska lotioner och använda antimikrobiella tvålar.

För kvinnor är equipoise en av de säkraste anabola steroiderna, främst på grund av dess låga androgena aktivitet (risken för viriliseringsfenomen kommer att vara minimal).

Glöm såklart inte lipidprofilen: att använda anabola steroider ökar ditt dåliga kolesterol (LDL), så se till att du använder omega-3-fettsyratillskott på en ”kemi” såklart, och testa dig för hormoner.

Åsikter om boldenone

Om vi analyserar recensionerna om användningen av boldenone, blir det tydligt att detta läkemedel har visat sig vara mycket effektivt, både separat när det tas och i kombination med andra anabola steroider.

Idrottare noterar att om du tar boldenone i de rekommenderade doserna finns det praktiskt taget inga biverkningar (förutom akne), men den anabola effekten är ganska märkbar (beroende på kombinationen av kursen ökar muskelmassan / muskelavlastningen / uthålligheten gradvis).

Många tränare rekommenderar att använda Equipoise som den första anabola steroiden, främst på grund av dess uttalade anabola effekt på kroppen och låga androgena effekt.

Bland de negativa aspekterna av boldenone är det ganska höga priset, vilket hindrar många idrottare från att använda det i sina träningspass.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€39

Paket

1 flaska (10 ml), 250 mg / ml