Asset-250

kr875.95

Artikelnr: 4653 Kategori:

Beskrivning

Tillgång-250

Steroidläkemedlet Sustanon är ett av de mest populära sportläkemedlen som innehåller en kombination av testosteronestrar. Specifikt innehåller Sustanon 100 mg testosterondekanoat, 60 mg testosteronisokaproat, 60 mg testosteronfenylpropionat och 30 mg testosteronpropionat. Sustanon innehåller också element som olja och bensylalkohol. I vår steroidbutik kan du alltid köpa Sustanon till bästa pris

Fördelarna med Sustanon

Eftersom var och en av testosteronestrarna som utgör Sustanon-preparatet har sin egen särdrag, som är absorptionshastigheten i kroppen, hjälper Sustanon till att upprätthålla en tillräckligt hög nivå av anabola hormoner i kroppen under en hel månad, vilket är tillräckligt för effektiv träning. Lika viktigt är det faktum att de föredrar att köpa Sustanon också eftersom detta läkemedel inte kräver särskilt frekventa injektioner. En dos av en injektion var tredje vecka är ofta tillräckligt, även om erfarna idrottare använder en injektion per vecka.

När det gäller personer som fortfarande inte är säkra på om priset på Sustanon är motiverat, bör de rådas att läsa proffsidrottare på internet, där en stor mängd ganska övertygande bevis är motiverade i form av positiva recensioner om dess användning. av Sustanon, som de redan har haft möjlighet att köpa. , både professionella idrottare och vanliga amatörer för att hålla sin figur i utmärkt skick.

Det rekommenderas främst att köpa Sustanon just på grund av närvaron i dess sammansättning av fyra typer av testosteronester samtidigt, men detta faktum har gett upphov till åsikten att läkemedlet Sustanon kan ersätta en fullfjädrad kombinerad utbildning, som föreskrivs av experter. Men tyvärr är detta inte sant, eftersom de fyra beståndsdelarna som utgör läkemedlet Sustanon i kroppen endast omvandlas till testosteron.

Nackdelen med den höga populariteten för ett läkemedel som Sustanon är att det är alltmer möjligt att stöta på förfalskningar på marknaden för sportfarmakologi. Samtidigt, för att köpa Sustanon, som garanterat är äkta, är det nödvändigt att uppmärksamma flera egenskaper som skiljer sig åt beroende på tillverkaren av läkemedlet. I vår onlinebutik säljer vi bara äkta Sustanon, vars pris är ganska överkomligt, eftersom du enkelt kan kontrollera eftersom alla droger i vår butik är ”Fungerande”.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€84

Paket

10 flaskor (1 ml / 250 mg)