Mesterolone (Proviron) 50 mg

kr1,220.08

Artikelnr: 4644 Kategori:

Beskrivning

Mesterolone (Proviron) 50 mg

Beskrivning av läkemedlet

Proviron är en steroid som hjälper dig att uppnå din idealiska muskeluppbyggnad snabbare. Det har ingen anabol effekt. Finns i pillerform, det är bekvämt för oral administrering. Den aktiva ingrediensen är mesterolone, som också är det inofficiella namnet på detta läkemedel.

Rekommendationer för användning

Proviron kan köpas inte bara för behandling av manliga sjukdomar (till exempel infertilitet), utan kan också användas av idrottare. För kliniska ändamål används detta läkemedel ofta och ordineras endast till sexuellt mogna män. Barn är förbjudna att ta det, kvinnor kan ordineras av en läkare, och det är viktigt att observera doseringen.

Proviron i Ryssland är inte särskilt populärt bland tyngdlyftare jämfört med andra testosteroninnehållande läkemedel. Det bör inte heller användas för att förbättra den allmänna konditionen. När du tar läkemedlet är det nödvändigt att övervaka prostatakörtelns tillstånd för att undvika uppkomsten av cancer.

Kontraindikationer

Den huvudsakliga kontraindikationen för användning är individuell intolerans mot komponenterna och överkänslighet mot ingredienserna, cancertumörer. Innan du börjar kursen måste du konsultera en läkare.

Rekommendationer för användning

Hur tar man Proviron 50 mg? Som regel används läkemedlet i kombination med andra droger, i blandade kurser börjar de använda det från den andra veckan. Det används som ett antiöstrogen, det vill säga det förhindrar omvandlingen av testosteron till kvinnliga könshormoner. Du bör börja ta läkemedlet med 50 mg parallellt med aromatashämmare.

Läkemedlets effekt

Vad är effekten av Proviron tabletter?

  • De förbättrar musklerna, ger dem fasthet.
  • Öka kraften.
  • Öka ditt spermieantal.
  • Kompenserar för otillräcklig utsöndring av manliga könshormoner.

Detta läkemedel påverkar inte sin egen hormonproduktion, vilket gör det populärt bland idrottare. Det kompenserar för bristen på testosteron och eliminerar samtidigt de problem och nackdelar som är förknippade med det. För professionella kroppsbyggare visar sig detta verktyg vara effektivt för att bibehålla formen, det används ofta för långa kurser, eftersom det räcker att ta Proviron-formen för att bibehålla resultatet. 25mg 20 Sherring Tyskland i små doser – upp till 50mg per dag. I kombination med en diet kan du snabbt tappa fett och bygga muskler.

Det är lätt att få tag i drogen – du kan beställa Proviron i vår webbutik. På sajten lämnar du en förfrågan och tar emot ditt köp på vår partners apotek. Detta arbetsflöde gör att vi kan hålla alla läkemedel i lager och erbjuda dem lagligt. Priset på läkemedlet i nätbutiken är giltigt och motsvarar kostnaden som kommer att meddelas dig på apoteket. Utlevereras från receptapotek.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€117

Paket

50 tabletter (50 mg / form)