Oxaver

kr479.69

Artikelnr: 4674 Kategori:

Beskrivning

Det farmakologiska läkemedlet oxaver, vars omfattande produktion grundades av det moldaviska läkemedelsföretaget Vermoji, tar snabbt fart både i kretsarna av bodybuilding- och tyngdlyftningsentusiaster och i den professionella miljön för friidrottsentusiaster. Oxandrolone, som är en lätt modifierad form av dihydrotestosteron, anses vara den grundläggande aktiva ingrediensen i den medicinska oxaver. En kemisk ersättning av en kolatom med en syreatom har skett i denna molekyl. Ursprungligen efter implementeringen av syntesprocessen 1964, har anavar oxandrolone funnit en omfattning av sin egen tillämpning som en integrerad del av läkemedelsbehandlingen av osteoporos och anemi. Inklusive anavar användes det aktivt för att återställa kroppen efter skador, blåmärken och brännskador.

Oxaver, recenserar de flesta av dem entusiastiska och entusiastiska, tillhör med farmakologisk sammansättning kategorin en av de mest kraftfulla anabola steroiderna. Oxaver, tillgänglig från vår butik som specialiserat sig på anabola steroider, hämmar receptorerna för hormonet kortisol. Ovanstående hormon fungerar som en provocerande faktor för avlagring av fettceller och förlust av muskelmassa. Baserat på ovanstående fakta kan vi dra slutsatsen att genom att ta läkemedlet Anavar, Professionella recensioner och som kan studeras på speciella platser, kan idrottare lätt minska sitt kroppsfett avsevärt, samtidigt som de bibehåller den tidigare ökade vikten. Anavar, vad som kan köpas i vår online-steroidbutik, efter att ha lagt en beställning på ett enkelt sätt för en potentiell köpare, ökar kraftigt syntesen av tillväxthormon, vilket aktivt främjar förlängningen av benen, bundna till musklerna.

Tack vare det skickliga mottagandet av anavar noteras en effektiv kamp i kretsen av idrottare med överflödigt kroppsfett på grund av aptitnedsättning med detta läkemedel. I de flesta fall tas oxaver mellan cyklerna av många andra anabola steroider. En tydlig plussida av Anavera bör kallas dess förmåga att öka antalet androgenreceptorer i idrottarens kropp. Läkemedlet i sig kännetecknas av låg androgen aktivitet och fungerar som ett slags stimulans för en multipel ökning av idrottarens styrkeindikatorer utan betydande viktförändringar.

8 timmar är halveringstiden för oxaver. Under 10-12 dagar utsöndras metaboliterna av ovanstående läkemedel från kroppen. Tack vare mottagandet av anavar får muskulaturen stabilt ett uttalat venmönster, ett fast och elastiskt utseende och väldefinierad lättnad.

När du köper oxaver, ”hur tar man det korrekt och utan att skada hälsan? ”En rätt och rationell fråga kan uppstå. Experter avråder från att ta oxaver med mat för att undvika negativa och obehagliga konsekvenser som illamående och en känsla av tyngd i magen. Att ta 50-150 mg oxaver per dag, enligt erfarna idrottare. uppnå fantastiska resultat. På grund av ofarligheten av ett sådant läkemedel, kan kvinnor också använda det utan rädsla för negativa konsekvenser.Det är viktigt att observera den rekommenderade dosen av läkemedlet, som är 20-40 mg. ta och varaktigheten av kursen administrering .

Den dagliga mängden oxver ska administreras tre gånger om dagen under samma tidsintervall. Inom 5-8 veckor kan du ta en ”solo” kurs med detta läkemedel för att uppnå otrolig muskelavlastning. En uttalad anabol effekt kommer att vara inneboende som ett resultat av kombinerad användning med andra droger. Det är optimalt att kombinera Oxaver med att ta Clenbuterol eller Stanozol under styckningsperioden.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€46

Paket

100 tabletter / 10 mg