Dianabol 25 mg

kr1,042.80

Artikelnr: 4654 Kategori:

Beskrivning

Dianabol 25 mg

Dess kraftfulla anabola och låga androgena effekter gör Dianabol till en av favoritsteroiderna för erfarna kroppsbyggare och idrottare. Med hjälp av honom uppnås betydande resultat när man får massa och ökar styrkan.

Det finns två former av läkemedlet: oralt och injicerbart. Den senare används dock praktiskt taget inte på grund av dess höga kostnad och låga effektivitet.

Intressant fakta: Dianabol har använts sedan förra seklet. De tilldelades både nybörjare som går på gym och professionella kroppsbyggare, olympiska idrottare.

Egenskaper och effekter

Efter att ha köpt och börjat ta ut pengar från Balkan kommer idrottaren att kunna:

 • få snabbt muskelmassa genom att påskynda proteinsyntesen. I en Dianabol-cykel kan du få upp till 15% av din totala kroppsvikt;
 • öka kraftprestanda;
 • stimulera accelerationen av återhämtningsprocesser i kroppen;
 • förbättra absorptionen av användbara spårämnen och proteiner;
 • stärka ben- och ledsystemen;
 • skydda dig från katabolism;
 • positivt påverka hematopoiesen och öka nivån av erytropoietin;
 • öka aptiten;
 • och även bränna lite subkutant fett.

Från de kemiska egenskaperna hos Dianabol kan man urskilja en 200% anabol och 50% androgen aktivitet jämfört med testosteron, en måttlig toxicitet för levern.

Råd: I vår butik kan du köpa steroider för den kombinerade kursen med Dianabol, vilket betyder för profylax och eftercykelterapi. Den senare kan köpas på apoteket, men kostnaden blir mycket högre.

Biverkningar och nackdelar

Att ta Dianabol kan leda till gynekomasti, akne, håravfall, högt blodtryck, njur- och leversjukdom, vätskeretention och till och med testikelatrofi. Allt detta visar sig dock endast i händelse av en överdos och ett felaktigt konstruerat förlopp. För att undvika allt detta bör du följa rekommendationerna, träna intensivt, äta rätt och använda sportnäring för att minimera rollback-fenomenet.

Bland nackdelarna med Dianabol kan endast det höga priset identifieras. Det är dock fullt motiverat om vi tar hänsyn till läkemedlets säkerhet, effekt och effekt.

Råd: Innan du köper en produkt bör du kontrollera din hälsa fullständigt och konsultera en läkare.

Hur man använder

Reglerna för att ta Dianabol är följande:

 • när det tas ensamt, ta inte mer än 5-50 mg per dag. Det specifika värdet beror på de individuella indikatorerna: allmän hälsa, fysisk kondition och erfarenhet av farmakologi. Kursens längd bör inte överstiga 7-8 veckor;
 • med kombinerade kurser är det bra att kombinera Dianabol med Stanozolol, Nandrolon eller Sustanon för att öka torrmassan. Ytterligare AAS bör inkluderas i välkomnandet i slutet av kursen, vilket kommer att konsolidera massan och de erhållna resultaten;
 • allmänna råd: att dela den dagliga dosen flera gånger för att inte belasta hormonsystemet bör kvinnor inte ta mer än 5 mg per dag,

I slutet av Dianabol-kursen måste du genomgå behandling efter cykeln. För att göra detta bör du köpa ett lämpligt botemedel – Tamoxifen eller Clomid. Detta gör att du kan jämna ut din testosteronproduktion.

Recensioner

Kombinationen av överkomligt pris, hög effektivitet och säkerhet gör produkten till en favorit hos AAS för både nybörjare och proffs. Dianabol används av idrottare och tyngdlyftare, kroppsbyggare och idrottare involverade i kampsport, simning. Och den snabba elimineringen från kroppen inom fem dagar gör det också möjligt för idrottare att köpa produkten för att använda precis innan tävlingen.

Öka muskeltillväxten genom att förbättra styrka och hälsa – Köp Methandrostenolone från All-Steroid Shop! Du kan ta reda på leveranstider och priser i motsvarande avsnitt.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€100

Paket

100 tabletter (25 mg / form)