Dbol 20 (Methandienone)

kr437.98

Artikelnr: 4643 Kategori:

Beskrivning

Dbol 20 (metandienon)

Dbol 20 är en ganska potent anabol steroid, injicerbar metandienone från Spectrum-Pharma (Europa). Liksom analoger av den aktiva ingrediensen i andra tillverkningsföretag, inom bodybuilding, används den främst i kurser för styrka och massökning när studenten står inför uppgiften att uppnå en snabb ökning av styrkan och en motsvarande ökning av musklerna.

Beskrivning av Dbol 20

Methandienone, den aktiva ingrediensen i läkemedlet, är en av de första anabola steroiderna som dykt upp på läkemedelsmarknaden. Det introducerades först 1958 under varumärket Dianabol, tillgängligt i 5 mg tabletter, och var endast avsett för medicinskt bruk. Ett intressant faktum: fram till 60-talet av 1900-talet ansågs det inte alls som sportdoping, så det var inte förbjudet att använda det av idrottare.

Effekten av Dbol 20 uttrycks främst i en snabb uppbyggnad av muskelmassa, vilket motsvarar en ökning av styrkeindikatorer, en ökning av prestanda och en anti-katabolisk effekt. Biverkningar av läkemedlet inkluderar ökad aptit, accelererad återhämtning och förstärkning av skelettsystemet.

Biverkningarna av Dbol 20 kan vara androgena eller östrogena. Under kursen är biverkningar som akne, irritabilitet, fet hud, vätskeretention, testikelatrofi, förhöjt blodtryck, gynekomasti och några andra möjliga.

Notera: Injicerbara metandienonläkemedel som Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) av (Spectrum-Pharma) är inte nya på den inhemska läkemedelsmarknaden, men alla förstår inte skillnaden mellan dem och steroidtabletter (kapslar). Kort sagt förväntas injektioner ha högre biologisk aktivitet. Detta, förutom formen för frisättning och administreringssätt, är deras huvudsakliga skillnad från orala analoger.

Vem kan du rekommendera Dbol 20 (namnet kommer från ”Dbol 20”)? Potentiellt män och kvinnor med olika erfarenheter av idrottsfarmakologi. Men det är inte så enkelt! För att undvika maskulinisering av kroppen (ökad aggression, ökad klitoris, tillväxt av kropps- och ansiktshår, andra symtom), bör idrottare följa minimidosen – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) per dag eller varannan dag.

Dbol 20 pris

Den huvudsakliga användningen av Dbol 20 för sportändamål är genom långvariga kombinerade kurser av varierande svårighetsgrad. Läkemedlet kombineras effektivt med steroider och peptider med olika sluteffekter, från testosteronpropionat till tillväxthormon, som aktivt används av praktikanter.

Därefter ska vi titta på två exempel på relativt säkra och effektiva kombinerade kurser som syftar till att öka styrkan och bygga muskler:

1. Dbol 20 (50-100mg per dag) + testosteron cypionate (välj ditt varumärke, 600-800mg per vecka) i 6-8 veckor. Ytterligare läkemedel: testosteronpropionat (100 mg varannan dag i 2-3 veckor, avsluta kuren), tamoxifen (20-30 mg per dag i 3 veckor, behandling efter cykel).

2.Dbol 20 (50-100mg per dag) + testosteronesterblandning (välj märke du väljer, 250mg var tredje dag) + nandrolondekanoat (välj märke som du väljer, 500mg per vecka) i 8 – 10 veckor … I Förutom ytterligare läkemedel för exit- och post-cykelterapi kan mesterolone (märke Proviron och andra), anastrozol (märke Anastrozolos och andra), även hCG (märke Choragon och andra) också krävas.

Den optimala dosen av Dbol 20 för idrottaren väljs individuellt, men som regel överstiger den inte 50-100 mg (1-2 ml) per dag eller varannan dag. Läkemedlet tillverkas på oljebasis och kräver parenteral administrering (intramuskulär injektion).

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€42

Paket

70 tabletter (20 mg / form)