TAMOXIFEN

kr250.27

Artikelnr: 4667 Kategori:

Beskrivning

Tamoxifen

Tamoxifen är en av de bästa SERM-produkterna (Selective Estrogen Receptor Modulator) på marknaden och en mycket populär Sopharma-produkt som används av idrottare som använder steroider. Tamox är en antagonist och en agonist på samma gång, som fungerar som ett östrogen i vissa delar av kroppen och ett antiöstrogen i andra delar av kroppen. Vad bestämmer dess verkan för att skydda mot gynekomasti och aktivera produktionen av sitt eget testosteron genom att normalisera lipidnivåerna, vilket minskar risken för aterosklerotiska förändringar.

Du kan köpa Tamoxifen enkelt och bekvämt i vår butik.

Handlingsmekanism

Tamoxifencitrat är verkligen en icke-steroid östrogenreceptorblockerare som uppvisar starka antiöstrogena egenskaper, men är faktiskt en receptormodulator. Tamoxifen är effektivt för att hämma den effektiva bindningen av östradiol till östrogenreceptorer, vilket förhindrar exponering för en specifik receptor genom att blockera svaret på östrogenexponering i DNA. Resultatet är en minskning av aktiviteten hos motsvarande gener, vilket minskar cellens svar på östrogen. Dessutom ökar en östrogenantagonist regleringen av att producera protein W (TGFb), vilket förhindrar utvecklingen av cancerceller och även minskar nivån av insulinliknande tillväxtfaktor 1 (IGF-1), vilket minskar uppdelningen av alla celler, inklusive cancerceller. Tamoxifen minskar ytterligare aktiviteten av PKC-enzymet och, beroende på dosen,

Att köpa tamoxifen minskar därför chansen att utveckla ett antal cancerformer.

Tamoxifen har faktiskt många appliceringsmetoder när det gäller steroidcykler för toppidrottare. På grund av dess breda spektrum av åtgärder används tamoxifenterapi huvudsakligen av specifika kroppsbyggare i steroidcykler eller senare som postcykelterapi. Först och främst undviker effekten av tamoxifen biverkningarna av steroider relaterade till östrogen. Tamoxifen blockerar östrenreceptorerna i bröstvävnaden, vilket förhindrar utvecklingen av gynekomasti (bröstutveckling hos kvinnor).

Fast egendom

  • Blockerar östrogenreceptorer;
  • Normaliserar lipidprofilen, vilket minskar möjligheten att utveckla åderförkalkning;
  • Minskar risken för bröstcancer med 50 %;
  • Minskar risken för osteoporos (benskörhet);
  • Aktiverar produktionen av LH och FSH, ökar nivån av endogent testosteron och används därför som ett PCT-läkemedel;
  • Det kan användas för att bekämpa gynekomasti;

Reception

Konsumtionen av detta läkemedel är individuell och för olika användningsområden.

Till exempel, för att snabbt stoppa uppkomsten av gynekomasti, är det tillrådligt att ta 40 mg tamoxifen per dag tills svårighetsgraden av gynekomasti-symptomen avtar.

Som en PCT-produkt används Tamoxifen ofta i doser på 20-40 mg per dag, beroende på ”” svårighetsgraden ”” av steroidcykeln under 3-4 veckor mot bakgrund av att man tar koriongonadotropin 2000 U varannan dag (om gonadotropin användes inte i själva cykeln, vilket stödde testiklarnas arbete).

Det är viktigt att klargöra att det inte rekommenderas att ta tamoxifen vid steroidkonsumtion såsom nandrolon, trenbolon eller miboleron, på grund av den möjliga ökningen av progestinbiverkningar.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€24

Paket

30 tabletter