BONAVAR

kr479.69

Artikelnr: 4680 Kategori:

Beskrivning

Oxandrolone (Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin) är en anabol steroid tillverkad av Searle Laboratories 1964 under varumärket Anavar. En syntetisk steroid där den andra kolatomen i A-ringen har ersatts med en syreatom.

Det användes ursprungligen för att behandla försvagade HIV-patienter, anemi, återhämtning av brännskador och benförstärkning. Snart användes det aktivt i bodybuilding och ingick i listan över ämneskontrolldroger.

Anabol effekt:

  • Förbättra avlastningen och fastheten i musklerna (den huvudsakliga verkan av oxandrolone)
  • Mer styrka
  • Bränna fett
  • Ökade nivåer av tillväxthormon

Oxandrolone används inte för muskeltillväxt. Dess huvudsakliga effekt är att skapa lättnad och minska det subkutana fettlagret.

Applicering och dosering:

Varaktigheten av enbart Anavar-kursen är 6-8 veckor. Den maximala normalt tolererade dagliga dosen är 80 mg i 3 uppdelade doser. Du bör börja med en dos på 20 mg / dag, dela upp dosen i två doser. Efter en vecka ökas den till 40 mg / dag.

Två dagar efter att du slutat använda Anavar, bör du dricka en 10mg/dag cykel av tamoxifen i 1-2 veckor för att återställa din testosteronproduktion.

Kombination med andra droger:

För bästa resultat och för att undvika vissa biverkningar rekommenderas det att inkludera starkt androgena läkemedel i cykeln:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteron

När Anavar kombineras med andra läkemedel är den genomsnittliga dosen 40 mg / dag. Anavar cykler tillsammans med andra mediciner låter dig inte bara få lättnad utan också öka muskelmassan.

Bieffekter:

En minskning av libido är möjlig, vid konstant höga doser, undertryckande av produktionen av det egna testosteronet, förhöjt blodtryck, huvudvärk, illamående. Biverkningar är sällsynta och Anavar anses vara en av de säkraste steroiderna.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€46

Paket

50 tabletter / 25 mg