Mastever

kr364.98

Artikelnr: 4661 Kategori:

Beskrivning

Mastever är en steroid med måttliga anabola effekter på 88% och androgena effekter på 44% av testosteron. Läkemedlet har tidigare använts för att behandla bröstcancer men har avbrutits på grund av risken för virilisering.

Nu kan du köpa Vermoje Masteron inte bara för idrottare som är engagerade i styrkesporter, utan också för simmare, idrottare, hockeyspelare, fotbollsspelare, för dem som behöver maximal prestation.

Den aktiva substansen i läkemedlet presenteras i två modifikationer av etern: propionat (dipropionat) och enanthate. Skillnaden mellan dem är endast i den tid då effekten uppnås efter injektionen: propionat verkar inom 1-3 dagar och enanthate – inom 15 dagar. När det gäller dess kemiska struktur liknar steroiden dihydrotestosteron förutom att den har 2-alfagrupper.

Därför, om du vill köpa en steroid med tidsinställd effekt, men med ett pålitligt och effektivt resultat, kan du köpa Masteron Vermoje i vår butik och börja arbeta med dig själv från och med imorgon.

Hur påverkar Masteron Vermoje-banan en idrottare?

Steroidens huvudsakliga egenskap är att ge muskeltillväxt i måttlig takt. På grund av bristen på aromatisering i dess kemiska struktur kan Masteron inte heller orsaka biverkningar som ödem eller gynekomasti. Denna steroid har följande effekt på idrottarens kropp:

  • förvärvet av torrt, torrt kroppsljus;
  • bevarande av tät muskelmassa under lång tid;
  • den markanta fettförbränningseffekten, bekräftad av mer än en klinisk studie;
  • tillväxt i styrka, potentiell prestation och uthållighet;
  • undertryckande av kataboliska processer som leder till förstörelsen av muskelstrukturen;
  • mild diuretisk effekt;
  • hjälper dig att återhämta dig från ett ansträngande träningspass;
  • påverkar det centrala nervsystemet och stimulerar hjärnan till aktiv fysisk aktivitet;
  • utsöndras snabbt från cirkulations- och urinvägarna.

Efter att ha studerat recensionerna om Masteron Vermoja kan vi dra slutsatsen att det kommer att vara ett utmärkt val för idrottare som skär eller, som förberedelse för en tävling, hjälper till att bygga hårda muskler och uttalad lättnad från kroppen.

Regler för kombinerad eller solokurs Fenilver

Masteron Vermoje solokurs pågår i 4 veckor. En idrottare bör inte få mer än 400 mg av läkemedlet varje vecka. Beroende på sportaktiviteten kan dosen av steroiden variera. Till exempel kan styrkeidrottare injicera 300-400 mg Masteron per vecka, medan idrottare som spelar lättare sporter kan behöva 200 mg.

För män med en total veckodos på 400 mg rekommenderas att injicera 100 mg varannan dag, för kvinnor är det bättre att injicera 100 mg var 5:e dag.

När du genomför en kombinerad kurs är det bättre att kombinera Masteron med Oxandrolone eller Winstrol, denna teknik kommer att vara mer effektiv när du skär. För snabbare viktökning kan du använda den tillsammans med testosteronpropionat, boldenone och trenbolon. När du kombinerar steroider, glöm inte att ta läkemedel som återställer hormonella nivåer, testosteronstimulatorer, vitaminkomplex.

Bieffekter

På grund av det låga anabola indexet är androgena reaktioner möjliga. Därför, efter att ha tagit en steroid, kan ett fenomen med minskad hårväxt, prostatahypertrofi, ökade tecken på aggression, virilisering uppstå.

Med rätt intag och val av den optimala dosen är läkemedlet helt ofarligt för kroppen.

För kvinnor kan ta stora mängder Masteron riskera att bli viriliserad. Hormonella störningar, försämring av hudtillstånd och uppkomst av hår i ansiktet kan också förekomma.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€35

Paket

Förstärkare från 10 x 1 ml (250 mg / ml)