Deca Durabolin

kr959.38

Artikelnr: 4656 Kategori:

Beskrivning

Deca Durabolin

Deca Durabolin är ett steroidläkemedel som har blivit särskilt populärt bland kroppsbyggare. Jämfört med andra liknande steroider har Durabolin en låg androgen effekt på kroppen och har en hög anabol effekt. Den aktiva komponenten i denna steroid är nandrolondekanoat. Läkemedlet tillverkas i en flaska med en kapacitet på 2 ml, dosen är 100 mg / ml. Det är mycket problematiskt att köpa Deca Durabolin på ett apotek utan recept, eller snarare nästan omöjligt, men på danabola-webbplatsen, när du beställer ett läkemedel, krävs inget recept. Många som redan har testat steroidens verkan var nöjda med effekten, att döma av recensionerna som publicerats på Internet.

Väl i kroppen stimulerar läkemedlet nedbrytningen av proteiner, vilket skapar en positiv kvävebalans. Som ett resultat accelereras muskeltillväxten och benvävnaden stärks. En av läkemedlets huvuduppgifter är att öka uthålligheten, aktiviteten hos styrkeindikatorer, stimulera en snabbare återhämtning av kroppen. Förutsatt att läkemedlet används i rekommenderade doser, kan du vara säker på dess absoluta säkerhet för funktionen av inre organ och system i människokroppen.

Användningsmetoder och läkemedlets historia

För första gången började läkemedlets fördelaktiga egenskaper användas i början av sextiotalet. På den tiden användes det som profylax och för behandling av sjukdomar. Men efter en tid har ett antal egenskaper som är användbara för personer som är aktivt involverade i sport också avslöjats. Aktiva mikroelement av läkemedlet, som det visade sig, hade en effekt på att förbättra styrkeindikatorer, påskynda rekryteringen av muskelmassa och påskynda återhämtningen av kroppen efter långvarig fysisk ansträngning.

Med denna injektion kan du påskynda massökningsprocessen. Det är massökningen som kommer att öka styrkeindikatorerna, bygga vacker muskelavlastning och samtidigt inte orsaka reaktioner som kan påverka kroppens hälsa negativt.

Genom att använda läkemedlet utan att avvika från de rekommenderade doserna kan en ökning av aktiviteten av sexuella egenskaper hos män noteras. Detta kan dock ha en negativ effekt på produktionen av det manliga hormonet androgen. Därför rekommenderas tonåringar som bestämmer sig för att köpa detta läkemedel att konsultera en läkare innan du påbörjar ett besök.

Representanter för den vackra hälften av mänskligheten bör ta Deca Durabolin med stor försiktighet, för att undvika biverkningar.

Många nybörjare, av okända skäl, var överens om samma åsikt: genom att injicera Durabolin i en snabbare takt, med tanke på dess låga pris, kan du på så sätt påskynda muskeltillväxtprocessen. Naturligtvis är denna åsikt felaktig. För att uppnå önskad effekt från användningen av läkemedlet är det nödvändigt att följa rätt diet, delta i träningspass eller bara spela sport. Genom att följa ovanstående rekommendationer kan målet uppnås på relativt kort tid.

Manifestationen av biverkningar och indikationer för användning av läkemedlet

Tyvärr kan inte alla ta Deca Durabolin. Anledningen är att användningen av läkemedlet är kontraindicerat hos personer med:

  • En av typerna av tumörer av malign natur;
  • Hjärtsvikt;
  • hypertoni;
  • Överkänslighet mot en eller flera komponenter i läkemedlet.

I närvaro av någon av ovanstående sjukdomar, innan du köper läkemedlet, är det bättre att kontakta lämplig specialist, ta tester för att se till att läkemedlet inte har en negativ effekt på kroppen.

Att ta Durabolin i dosen kan skydda dig från biverkningar. Om doserna av läkemedlet medvetet överskrids kan biverkningar som överdriven ansamling av vätska i kroppen och gynekomasti uppstå.

Det rekommenderas inte heller att öka perioden för att ta läkemedlet på egen hand, utan att konsultera en specialist, eftersom det stör de naturliga processerna för testosteronproduktion. I slutet av läkemedelscykeln bör testosteronproduktionen återställas genom att ta speciella mediciner.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€92

Paket

10 flaskor (1 ml / 100 mg)