Anadrol 50

kr469.26

Artikelnr: 4639 Kategori:

Beskrivning

Anadrol 50

Hälsningar till alla läsare som förespråkar en hälsosam livsstil! Dagens ämne kommer att handla om farmakologi, eller snarare läkemedlet Oxymetalon, som har flera varianter. Nedan kommer vi att diskutera dess egenskaper, tillämpningsregler, biverkningar, kontraindikationer etc., och vi kommer också att ta reda på hur effektivt det påskyndar tillväxten av muskelmassa.

Vad är detta läkemedel och vad är det för?

Oxymetholone är en populär steroid bland idrottare som stimulerar produktionen av hormonet erytropoietin och förbättrar bildningen av hemoglobin. Enkelt uttryckt, detta ämne, tack vare sina höga anabola egenskaper, tillåter idrottare att snabbt gå upp i vikt, öka styrkan och till och med läka skador.

Beskrivning och en kort historik över utseende

Oxymetalon-steroiden såg världen först 1959, när Syntex Pharmaceuticals uppfann den för att behandla sjukdomar orsakade av obalanserade röda blodkroppar (syrebärande celler). Den är syntetisk av naturen och har många olika namn: Oxydex, Anapolon, A 50, etc.

Försäljningsvillkor

Anadrol (Oxymetalone i sig) anses vara ett absolut godkänt läkemedel och säljs oftast i pillerform. Den har många namn och olika tillverkare, så inköp är lättare att göra genom att beställa via ett företag eller internet. Detta kräver inget recept, men innan kursen är det nödvändigt att studera bruksanvisningen ordentligt för att uppnå maximal effekt och minska sannolikheten för biverkningar.

Hur påverkar det kroppen?

Steroidprofilen för detta läkemedel skiljer sig inte från dess analoger (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) och har en större effekt på muskuloskeletala systemet. Dessutom påskyndar det alla metaboliska processer, vilket ökar träningens effektivitet. Enkelt uttryckt får musklerna samma belastning men återhämtar sig snabbare och risken för skador minskar. Detta gör att du kan uppnå snabb viktökning.

Farmakokinetik och farmakodynamik

Anapolon är en starkt anabol, det vill säga ämnet som förbättrar ämnesomsättningen och påskyndar även bildandet av nya celler, syntesen av hemoglobin och aktiverar blödning.

 • Först och främst skapar detta läkemedel gynnsamma förhållanden för reproduktion av kollagen, vilket gör muskuloskeletala vävnaden mer elastisk och följaktligen tillåter den att motstå större belastningar.
 • Tillsammans med en ökning av kroppsvikten aktiverar Anapolon andra system som ökar nivån av vatten och fett, till exempel näringsämnen i kroppen, vilket också tas med i den faktiska vikten.
 • När det tas av kvinnor har Anadrol 50 en effekt på produktionen av hormonerna östrogen och progesteron, som påverkar menstruationscykeln, graviditeten och den sexuella utvecklingen och följaktligen kan orsaka avvikelser i kroppens funktion.

En annan egenskap hos sådana boosters är systematisk, det vill säga användningen av kursen. Av denna anledning är det extremt svårt att upprätthålla resultaten (vikt, styrka, etc.) efter slutet av kursen, och en kraftig nedgång är också möjlig när du byter läkemedel i farmakologin eller kosten.

Släpp blankett

True Oxymetholone tillverkas endast i två former: 50 mg tabletter och injektioner. Till skillnad från den senare är den förra vanligast och säljs ofta på hemsidor eller i sportkostbutiker. Det ungefärliga priset för ett sådant läkemedel varierar beroende på storleken på förpackningen. Det är orealistiskt att hitta det i flaskor eftersom de tillverkas i små mängder endast för dem som av någon anledning inte kan ta piller.

Sammansättning

Om vi pratar om anabola ämnen är det viktigt att ta hänsyn till den aktiva förmågan. Det visar sig med Oxymetalon, som är av syntetiskt ursprung. Det vill säga dess molekyl i beredningen är det huvudsakliga aktiva elementet som påverkar massan. Alla andra anses vara hjälpmedel och nödvändiga för assimilering. Enkelt uttryckt är Oxymethalon både namnet på läkemedlet och ämnet det är gjort av.

Fördel och skada

Genom att specificera de positiva egenskaperna hos anabola steroider och deras nackdelar kan man dra slutsatsen att de är desamma som andra liknande substanser. Bland fördelarna sticker följande ut.

 • Bra avlastning från kroppen på ett par månader.
 • Ökad styrka och minskad risk för skador.
 • Snabb återhämtning efter träning.
 • Acceleration av metaboliska processer.

Mot bakgrund av dessa betydande fördelar finns det också nackdelar som redan påverkar hälsotillståndet.

 • Den största nackdelen är kränkningen av testosteronproduktionen på ett naturligt sätt.
 • Obalans i metabola processer.
 • Förmågan att rulla tillbaka (snabb viktminskning i slutet av mottagningen).

Oxymetolon anses vara ett bra läkemedel när det gäller snabb fysisk utveckling, men parallellt med det fortgår många processer i kroppen i en accelererad takt och stör därigenom den naturliga balansen. Det vill säga, det har betydande fördelar och nackdelar som är motsatta varandra.

Indikationer och kontraindikationer

I vissa fall är det till och med användbart att ta detta läkemedel, eftersom det ursprungligen uppfanns som ett läkemedel. Det ordineras för patienter med anemi och används även vid strålbehandling. Tack vare sina egenskaper ger Oxymetalone en snabb återhämtning och återgång till det gamla livet. Men med fel tillvägagångssätt kan du orsaka kolossala skador på kroppen.

Till exempel förbjuder förekomsten av njurproblem kategoriskt användningen av droger, eftersom de kraftigt belastar utsöndringssystemet. Dessutom rekommenderas inte denna steroid för idrottare med lågt blodtryck och leversjukdomar, och ännu mer för gravida kvinnor. I allmänhet, om vi med rätta kan anta att anabola steroider är de minst skadliga för en frisk och motståndskraftig kropp.

Möjliga biverkningar

Efter att ha tagit Oxymetalone kan symtom från tredje part uppstå.

 • Den mest betydande negativa effekten är på levern eftersom det är ett naturligt filter och passerar alla främmande ämnen genom sig själv.
 • Manifestationen av manliga karaktärsdrag hos kvinnor (sträv röst, upphöjd kropp, utbuktande ådror, etc.).
 • Muskelspasmer (kramper).
 • Att känna illamående, frossa, buksmärtor, matsmältningsproblem – dessa tecken kan uttryckas individuellt.
 • Hudsjukdomar.

Anadrol är strängt förbjudet att ta under graviditet, även om mensen bara är ett par veckor. Under sådana omständigheter är det bättre att helt ge upp dieter och onödig stress, men tvärtom, vila mer och äta hälsosam vitaminmat.

Överdos

Om du inte observerar dosen av läkemedlet medan du tar det, kommer du inte att gå ner med en lätt obehag. Överdosering kommer att orsaka allvarliga störningar.

 • Fetma är en ökning av kroppsfett.
 • Bröstförstoring (hos män).
 • I vissa fall en enkel åkomma (feber, buksmärtor etc.).
 • Hypertoni.
 • Prostatit, håravfall och nervositet.

Sådana syndrom uppträder ofta hos dem som tar Oxymetalone, och försummar den korrekta dosen.

Hur länge håller paketet?

För att säga hur länge en förpackning av denna steroid kommer att hålla, måste du ta hänsyn till storleken på själva förpackningen. På rea finns dessa oftare.

 • 20 stycken – räcker till 3 veckor.
 • 60 stycken – tillräckligt för hela kursen (6-7 veckor).
 • 100 st: Ett paket är designat för 3 månader och 1 vecka.

Tillverkaren anger dessa tidsintervall, med hänvisning till administrering enbart med en standarddos (1 tablett per dag). Bilderna på paketen presenteras nedan.

Lagringsförhållanden

Oxymetalon rekommenderas att förvaras på samma plats som alla andra farmakologiska medel – på en plats skyddad från fukt och ljus. Det kan vara en garderob eller ett nattduksbord placerat på avstånd från vattnet. Så läkemedlet kommer inte att förlora sina egenskaper.

Utgångsdatum

Verkningsperioden för Anadrol 50 (samma Oxy) kommer till stor del att bero på förpackningen. Om det är en injektionsform (i injektionsflaskor) är deras varaktighet i allmänhet obegränsad. Detsamma kan sägas om kapslarna. Men de flesta produceras i blåsor eller i bubblor. I det första fallet garanterar förpackningen en tillförlitlig tätning och därför en lång livslängd. Men i den andra, när tablettern är i den yttre miljön, måste lagringen närma sig klokt och alla förhållanden måste observeras (skydd mot fukt och ljus).

Som regel behåller de flesta steroider sina egenskaper i många år, eftersom de har en syntetisk bas.

Hur tar man det bra?

Det är nödvändigt att börja med det faktum att något läkemedel tas enligt instruktionerna som följer med det. Därför, innan du använder det, måste det studeras noggrant, även om det är på ett främmande språk. När det gäller Oxymetalone, beräknas det baserat på kroppsvikt och används i 50 milligram bodybuilding tabletter. Att öka dosen ger inga resultat, det kommer bara att skada kroppen.

Administreringssätt och dosering

Som nämnts ovan, för en vuxen idrottare, är 0,05 g av läkemedlet per dag (1 tablett) tillräckligt. Detta kommer att räcka för att påskynda metaboliska processer och stärka muskuloskeletala systemet. Tidpunkten för intag påverkar inte resultatet särskilt, så det kan konsumeras före eller efter måltider.

Ökade doser är endast avsedda för behandling av sjukdomar och används inte inom sportområdet.

Kursens längd

Alla steroider, oavsett dosering, tas under en viss tid, kallad ”kurs”. När det gäller Anadrol, varar det i en och en halv månad eller 6 veckor. Det vill säga i 45 dagar bör idrottaren ta en tablett (50 mg) varje dag, kombinerat med en balanserad kost och kraftfull träning.

Mottagningssystem

Det rekommenderas att använda Oxymethalon i sport endast under perioder av hård träning. Kursen kan isoleras eller kombineras med andra läkemedel. Detta beror på det faktum att det förbättrar metaboliska processer, men påverkar svagt körtlarna som ansvarar för produktionen av androgener (könshormoner), vilket orsakar deras brist. Därför, för att förstärka effekten, kan hormoner fyllas på från utsidan, genom att kombinera mottagningen av Oxymetalone med andra medel.

Hur lång tid tar det att agera

Om vi pratar om inre förnimmelser, kan de höras redan under den första veckan (en ökning med 1-2 kg). Som regel minskar smärtan i lederna avsevärt och styrkan tillkommer. Musklerna känns mätta och återhämtar sig mycket snabbare.

Ett externt påtagligt resultat kommer att visas efter 14 dagar när ungefär hälften av kursen har passerat. Men för maximal effekt (8-10 kg massa) bör intaget vara komplett (alla 6 veckor). För experimentändamål, ta en bild på dig själv före och efter dosen och se skillnaden.

Vad kombineras det med?

Oxymetolon kombineras oftast med läkemedel som aktiverar könskörtlarna som producerar hormoner eller redan innehåller dem i kompositionen. En bra följeslagare är testosteron enanthate, vars dosering bör vara cirka 40 mg / dag, eller ett annat medel som ökar nivån av könshormoner. För att bättre förstå verkan av Anapolon kan du titta på en video som berättar om detta läkemedel.

Efter kursen terapi

För att återställa kroppens tidigare arbetskapacitet, efter att ha tagit kursen, är det nödvändigt att utföra PCT. Kärnan i processen ligger i användningen av ett läkemedel (till exempel Clomiphene), som stimulerar den naturliga frisättningen av könshormoner och återställandet av ämnesomsättningen. Det är bäst att påbörja behandlingen en vecka efter användning av Oxymetalone och fortsätta i 14 dagar. Det är fullt möjligt att hitta PCT-mediciner på ett apotek. Vanligtvis är standarddosen två tabletter för den första veckan (morgon och kväll) och en för den andra veckan (endast morgon).

Hur köper man inte en falsk?

För att köpa ett originalläkemedel måste du kontakta de officiella tillverkarna. Dom är.

 • The British Dispensary – den välkända Androlic släpps.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Tillverkad av Oxiged 50.
 • Olymp Labs är en turkisk Oxymetalon.

När du handlar online, försök att läsa recensioner av webbplatsbesökare och produktbetyg.

Dessutom, om du noggrant följer instruktionerna, måste den innehålla tillverkarens kontaktuppgifter, inklusive telefonen. Om du vill kan du också ringa honom och höra om denna produkt levereras till återförsäljaren.

Vad ska förpackningen vara?

För 2018 använder tillverkaren av detta läkemedel två typer av förpackningar: folieförseglade burkar och vanliga blister. Man bör komma ihåg att produkter som innehåller Oxymetalone har många olika namn: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone, etc. Men de är alla identiska och skiljer sig endast i tillverkare och design.

Fake och original vad är skillnaden?

Det är omöjligt att skilja förfalskningarna från originalet med blotta ögat. Det första du bör vara uppmärksam på är certifikatet. Om den är tillgänglig indikerar den överensstämmelse med den deklarerade kvaliteten på produkten. Därför, i avsaknad av detta köpedokument, kan man inte ens tala.

De sparar ofta på förfalskningar, så du kan hitta brister med bara en översiktlig recension. Det kan vara suddiga bokstäver i bruksanvisningen, dåligt limmade etiketter, defekter på förpackningen osv.

Feedback från värden

Före och efter resultatet

Oxymetanol har visat sig vara effektivt på läkemedelsmarknaden eftersom det har många fördelar och är det lämpligaste alternativet för både nybörjare och erfarna idrottare. Det börjar agera omedelbart och inom en period av sex veckor är det fullt möjligt att gå upp 8 kg. Samtidigt finns det inga allvarliga komplikationer i slutet av kursen.

Vad säger läkare och forskare?

Än så länge är det få som accepterar att använda boosters i allmänhet, eftersom de förändrar kroppens naturliga funktion. Läkarna säger dock att Oxymetholone, jämfört med andra anabola steroider, har många fördelar. En av dem är prestanda. Det vill säga kroppen reagerar mycket snabbt på innehållet i detta ämne.

Även om det finns få katastrofala konsekvenser enligt statistiken, är ingen immun mot dem. Beslutet om användningen av drogen fattas av var och en för sig själv.

Analoger

Bland analogerna av Oxymetalone kan följande särskiljas.

 • Anadrol och Anadrol 50.
 • Oxandrolone.
 • Anabol.
 • Chitosan.
 • Om vi talar om läkemedel med liknande verkan kan vi överväga Sustanon, Metan och Methyltestosterone.

Slutsats

Oxymetanol är en naturligt använd syntetisk steroid som har juridisk status och har många olika namn. Enligt erfarna idrottare ökar det faktiskt kroppsmassan och åtföljer förvärvet av styrka, och dess relativt låga kostnad gör det mer överkomligt. Men som alla anabola steroider har det sina biverkningar, som oftast uppstår hos personer med en svag kropp. Därför kan det endast tas säkert av fysiskt friska personer som inte har njur- och leverproblem.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varupris

€45

Paket

60 tabletter (50 mg / form)